• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asiu, zapomniałam o Tobie przepraszam. Pisze z tel.i wstawia mi wyrazy wiec jak coś mówcie to będę tłumaczyć co autor miała na mysli:P zaczynam brać kwas foliowy:) po cichu liczymy na 1 udany cykl, mam nadzieje, ze za dużo nie wymagam :D

Gabis gratuluje serdecznie :-D
xAnia dziękuje za pamięć:happy:średnio się czuje,żeby nie powiedzieć okropnie-rano wymioty i całodniowe mdłości,popołudniami dużo leże (lekarz oprócz ciąży stwierdził krwiaka,dał duphaston i za tydzień kontrola),dobrze ,ze dzieci już mniej wymagające niż kiedyś,jeszcze miesiąc i urlop,którego nie mogę się doczekać :happy: Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Anula dzieki za wyliczenie terminu. Ja juz sobie zapomnialam jak to sie wszystko liczy. Kiedys mialam to w jednym palcu a teraz nawet nie wiem który to bedzie tydz.ciazy.
Ale narazie nie to mi w glowie tylko jutrzejsza beta zeby byla dobra.

Anula a wiesz ze ten cykl to byl z Inofolic'em. I teraz to wierze ze to pomoglo. A ty pijesz caly czas Inofolic?

Dziewczyny a co bierzecie w ciąży, jakie witaminy?

Dominika ja tez jestem juz mamusią.

Ostatnia edycja:
Gabis- Kochana, ja też piłam w szczęśliwym cyklu ino folic po 2 saszetki dziennie. Brałam też wiesiołek i acard. Chciałam sobie super przygotować organizm na majówkę w górach, hihi. Kurde coraz więcej Kobietkom pomaga, chyba cos w tym jest :laugh2: Ja biore Gabis taki kompleks witamin, który nazywa się Omega Med Optima Forte, który polecila mi ginka dla kobiet w ciąży. Beta na pewno jutro będzie pięknie wysoka :laugh2: Masz jeszcze teścik na jutro? Ja przez pierwsze pare dni robiłam codzinnie, bo wciąż niedowierzałam w to wszystko i że udało się naturalnie po 2 latach starań. :sorry: Moocno Cie wspieram!

Hey... u mnie nadal nic ... @ brak ... jutro chyba na bete sie wybiore ... jakos nie chce mi sie wierzyc ze mogloby sie udac i czekam .... nawet nie spieszno mi .... widzę ze ladnie wam ten folikowy specyfik pomogl .... w razie czego,może zapodam w kolejnym cyklu .... chociaz teraz postanowiła m ze jak sie nie udalo to ... odpuszczam chyba ....

Ja wpadlam tylko na chwilke bo caly wieczor siedze w ksiazeczkach bo w koncu mam chwile dluzej dla siebie.Cora spi,Maz tez to mam wolne:-D
anula88 trzymam kciuki zeby sie udalo:tak:

gabis kciuki za jutro.Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Milego wieczoru Kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry