Anulka ja z tamtej pracy zrezygnowalam nic nie mowilam bo po prostu nie za bardzo jest sie czym chwalic...ja jestem taka ze uwazam ze w takiej pracy trzeba miec szacunek do tych ludzi a jak ktos go nie ma to nie potrafie patrzec na to i udawac ze jest ok.Jak cos widze co mi sie nie podoba to mowie o tym glosno i to chyba jest moja wada bo potem konczy sie awanturami.Nie chce dokladnie sie rozpisywac ale dostalam jasno do zrozumienia ze na chwile obecna jestem opiekunem powinnam robic swoje i nie przejmowac sie za bardzo co czuja Ci ludzie.Nie podchodzic do tego tak emocjonalnie...Wiec kulturalnie podziekowalam za wspolprace.Powiedzialam ze wg mnie w branzy medycznej empatia powinna byc na jednym z pierwszych miejsc zabral swoje rzeczy i juz

z praca gdzie indziej nie mialabym problemu ale Maz stwierdzil zebym sie skupila na Corce,staraniach i szkole bo to i tak duzo obowiazkow wiec nigdzie nie wysylalam dokumentow.
Pewnie dlatego miedzy innymi ostatnio czasem mam taki wisielczy humor.Czasem sobie mysle ze chyba na prawde przesadzam z ta empatia skoro mi tak mowia ale nie potrafie byc inna...ciesze sie z kazdego usmiechu tych ludzi i milego slowa...po prostu wyobrazam sobie ze ja kiedys moglabym byc w takiej samej sytuacji i zachowuje sie tak jak sama chcialabym byc traktowana...z szacunkiem...
suselku jezeli potrzebujesz odpoczynku to zrob przerwe ale tak jak dziewczyny mowia z tymi tabletkami to bym odpuscila bo potem moga byc problemy gdybyscie jednak chcieli sie starac.Glowa do gory zbieraj sily i walcz dalej...my tu na Ciebie czekamy
Motylku czekamy na wiesci z wizyty
Dominika a badalas sobie prolaktyne i tarczyce?Mowilas o tym swojemu gin?Jezeli Cie to niepokoi powinnas powiedziec mu o tym co Cie niepokoi i on zrobi badania.
Teoretycznie normalny przedział od jednej do drugiej miesiaczi wynosi 21 dni - 35 dni a czas trwania wynosi od 3 do 7 dni.
Zbyt skape krwawienia miesiaczkowe mogą wynikać z takich schorzeń, jak niedomoga ciałka żółtego, zespół policystycznych jajników, niewydolność czynnościowa podwzgórza lub niewydolność jajników.Aczkolwiek nie znaczy to ze u Ciebie musi byc akurat cos...bo wtedy plamienia sa bardzo skape takie ze w zasadzie zamiast podpaski wystarczy wkladka.
Niby skape miesiaczki moga ale nie musza swiadczyc o cienkiej sluzowce.Jak martwi Cie endometrium to mozesz isc na USG w okresie okoloowulacyjnym, lub po owulacji i wtedy wszystko zobaczysz ;-)
Mysle ze u Ciebie bedzie wszystko w porzadku ale dla swojego spokoju mozesz umowic sie na wizyte i wszystko sprawdzic.