Gabis- ja byłam u ginki dokładnie w 5t0d pierwszy raz na wizycie, aby potwierdzić ciążę i już od tamtej pory kazała mi brać. W tym kompleksie witamin jest: jest kwas DHA, kwas foliowy, wit. D, jod i żelazo. Same potrzebne rzeczy i nic nadto, więc ja ze spokojem to biorę. Gabis mówi się, że beta po 48 h powinna przyrosnąć minimum 66%. Spokojnie, będzie dobrze Kochana, jesteś bardzo dzielna. Ja tak samo panikowałam, o ile nie jeszcze bardziej. I tez non stop latałam do łazienki, bo jak wypływał śluz, to już byłam pewna, że to krew. Ech, straszne to, ciągle w stresie. A teraz dalej się denerwuje, bo za tydzień USG genetyczne...
Aschlee- o kurcze, przykro mi. Nie wiedziałam, ze już nie pracujesz. Szkoda, ze tam pacjenci nie sa traktowani z należytym szacunkiem. A rozumiem Cie doskonale, bo ja też mam podobny charakter. Ale niestety jedna osoba w pojedynke niewiele jest w stanie zmienić, już nie raz to przerabiałam. Przykre to.
Mariquita- ściskam kciuki, oby to była pierwsza i zarazem ostatnia IUI, a za dwa tygodnie oby były piękne kreski na teście ciążowym.