reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzien dobry dziewczynki.

My mamy ciezki weekend. Gotowanie gotowanie gotowanie. Mama ma 60 urodziny jutro i robimy jej impreze niespodzianke. Ona od wczoraj jest u mnie a my u niej ( ona mysli ze w Poznaniu ) jutro 30 osob sie zjedzie. Bede podczytywac ale pewnie nie bede miala czasu pisac.

Milego weekendu!!!

Asiu - czy mama na urodziny otrzyma dodatkową niespodziankę?

Kasik - na kiedy masz planowane hsg?

Mligocka - hop hop czekamy na wieści

Buziole przesyłam :-****

Asiula to niezla impreza sie szykuje
Iwo mam dzwonic w pierwszy dzien miesiaczki. Wiec jakos w tydzien po dlugim weekendzie...
Poki co czekam jak skonczy sie ten cykl. Tempka ani spada ani rosnie wiec w sumie nic nie wiadomo

Hej hej :-)

Asiu super pomysł z tymi urodzinami. Ale sie mama ucieszy. A jak dostanie w prezencie TĄ dobrą wiadomość to już chyba padnie z wrażenia.
Powiesz wszystkim juz tak oficjalnie o ciąży? Bo ja narazie powiedziałam tylko mamie i przyjaciółce.

Mariquita, anula88 bardzo mi przykro. Ale nie poddawajcie sie!

Blair mój wykres ciazowy raczej nie wykazywał niczego szczególnego. A coś w twoim cie niepokoi?

A my dziś mamy Dzień Rodzica w przedszkolu więc powoli sie szykujemy.

Miłej soboty!

Ostatnia edycja:
Hej!

Ovu w końcu zaznaczył mi owulację. No to teraz czekam na rezultat choć w sumie mało było serduszek, a ostatnie wychodzi na to, że dwa dni przed owu, ale mam nadzieję. W ogóle to w przyszłym tygodniu jadę do Grzybowa na tydzień. Jedzie z nami moja siostra, teściowa i młodsza siostra męża ( 11 lat). Będzie wesoło, bo jedziemy pociągiem.

Ostatnia edycja:
Asiula mnie sie udało u niektórych osób do ostatniej chwili przytrzymać, jest jeszcze garstka osób które myślą ze tak przytyłam a do pracy nie chodze bo na kregosłup choruje.. Brat nie wiedział długo nie chciałam zapeszać ale jak trafiłam do szpitala to tata sie wygadał bo sie martwił..
Napewno mama bardzo się ucieszy :P udanej imprezy :)

pozdrawiam was dziewczynki i życze milego dnia

reklama
Asmi jakoś dziwnie ci to ovufriend wyznaczył...ja bym się tym nie sugerowała tym bardziej, że tego dnia już miałaś lepki śluz.

Kasik a twój wykresik ładnie wygląda więc &&& i przesyłam mu fluidki ;-)

Motylkowa ja raczej też nie będę się chwalić tak od razu wszystkim. W pierwszej ciąży też powiedziałam tylko najbliższym, a jak już było widać to poprostu nie zaprzeczałam.

Ja np nie rozumiem tych co po pierwszym USG np 6 tc dodają zdjęcie na facebooka. Przecież to jeszcze tyle się może zdarzyć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry