• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej dziewczyny :tak:

rano maż był na swoich pierwszych zawodach wędkarskich (do tej pory twierdził, że nie lubi tak łowić) i wróćił nawet zadowolony :tak:

dziś drugi dzień święta trzech braci w Cieszynie. Mieliśmy jechać, ale raz pada raz nie, więc stwierdziliśmy, że szkoda się narażać tym bardziej, że ostatnio dwa tyg chorowałam. Pojechaliśmy więc do Bielska do Sfery na zakupy. Kupiliśmy mojemu dwie pary adidasów i spodnie, więc chłopa mam z głowy :-D

asmi gratulacje :tak:

Kasik moze sie jeszcze uda...;-)

Mi sie @ juz spoznia ale raczej do regularnych to nie nalezy 2 dni spoznienia...podjade po test,po 9 apteka otwarta,normalnie bym czekala spokojnie ale jedziemy dzis zamowic wycieczke i niechce by tyle pieniedzy przepadlo....

Aschlee test negatyw na moje wyliczenia 2 dc sie spoznia...a spoznienia u mnia czesto.
Wiesz my oficjalnych staran nie zaczelismy ale byla jedna wpadka tydzien temu ale to napewno nieda ciazy bo pozny dzien byl jakos 28dc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry