reklama

Staraczki 2014 :)

KasikZ tylko ze ja jestem 6lub 7 dpo ale myslalam ze wczorajszy skok cos znaczy i się utrzyma

Do tej pory jak obserwuje moje cykle to najwyższą temp to była 36,77 wiec dzisiejsza bez szalenstw...
Zaraz spróbuje wkleic wykres

Ostatnia edycja:
reklama
Mona, piękny brzusio :)

Asia, szybko czas leci i jeszcze trochę, to u Ciebie będzie 20tc. Kochana, na kiedy wychodzi Tobie data porodu?

Julia, z Twoją data @ to pisałam że nie jestem pewna:P Mowila,że nie mam czasu na listę. To kiedy testujesz?

Kasik, Aschlee,Blair a jak z Wami? Kiedy planujecie test zrobić? Kciuki :*

Rurka, ja osobiście poczekałabym aż infekcja zejdzie i dopiero starałabym się o maluszka. Infekcja jest niebezpieczna w ciąży.

Tabasia, witaj.

655e148512e6f4f5ac9441f46982e88f.png

reklama
dziewczyny brzuszki macie cudne :) ja w drugiej ciąży pod koniec 3 miesiąca miałam brzuch jak słonica już :szok: zresztą w pierwszej też szybko mi wyskoczył... ale waga też swoje robi...:sorry:

dzięki za podpowiedzi... mam tylko nadzieję, że już nie jestem w ciąży (wątpię w to... no ale wykluczyć niczego nie można - u mnie dzisiaj 29 dc mój ostatni cykl trwał 47 dni.) ja póki co nie mierzę temperatury, nie sprawdzam innych objawów... nie mam do tego cierpliwości i sił.... za szybko się nakręcam... wolę na spokojnie poczekać... co ma być to będzie... chociaż po kilku nieudanych cyklach pewnie zacznę...:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry