reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka
To ja && w takim razie trzym :-)

No dziwczyny ja tam z rana jak siknelam to nic nie widzialam a on mi fote przeslal na maila i nawet widac. Za 30 min bede w domu to postaram sie siasc na tablecie i spprobowac wam przeslac bo tak moja durna komora nie podola. A jak nie dzis to jutro z ranca dwa bo zasiade na kompie u rodzicow na dole. Ciekawe co jutro bedIe. Pretesta kupilam. Masakra ale jestem podjarana.... zeby tylko klopsa nie bylo

reklama
Miss, oby to była fasolka:) musi być! :)
Dziewczyny, nie jestem zwolenniczką trzymania testów po czasie podanym na ulotce, bo wiadomo dochodzi później do różnych reakcji chemicznych.
jak napisała koleżanka wcześniej, wstaw tescik zobaczymy forumowym okiem;) Melduj się z rana po testowaniu;)

Orientuje się może któraś z Was, jak to jest z tą ovu? Moze sie przesunac o tydzien?

miss- od dzisiaj jesteś moja forumową muzą, jak się Ciebie czyta od razu lepszy humor :-) Oby Twój bladzioch ciemniał , tego Ci życzę. :)

Asiulka- kciuki za wizytę.

Idę w wyro, jutro do pracy na 7, aaa ratunku, pogońcie mojego lenia!:-D
Dobranoc.

Prosze oto moj dropsik :-)

Załączniki

• 1403722663923.jpg
    1403722663923.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 85
  • 1403722673279.jpg
    1403722673279.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 106
noo super Asia.... uważaj dalej na siebie ;) a Twój mały dropsik niedługo będzie kluseczką :-)

missii - no no bladzioch ... to jutro już powinno być ciemniej...:-D u mnie też niby bladzioch był... ale mam nadzieję, że u Ciebie to prawdziwy bladzioszek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry