reklama

Staraczki 2014 :)

Bardzo dziekuje ja rowniez trzymam kciuki za wasze starania :) a takze zycze tym ktorym sie udalo bezproblemowych ciaz i cudnych zdrowych dzieciaczkow

Męża zaopatrzylam w zestaw lekow na szczescie łyka sam bez problemu i jeszcze mi przypomina :)
sama tez mam niezly zestaw witamin wieskow i innych dupkow i lykam w ilosciach jak dla babc ;)
ciekawa jestem czy i jak to zadziala

reklama
Haha :-) to ja w sierpniu do gdyni sie wybieram na wakacje wiec odwiedze zoo w gdansku ;-) uwielbiam chodzic do zoo. Choc ostatnie w tamtym roku we wro byla budowa pelno kopar fadrom i innego ustrojstwa i moj syn oczywiscie sie sprzetem zachwycal a nie zwierzatkami haha :-) az z ciekawisci sobie na str zoo z gdanska wejde :-)

Boze jaka jestem glodna. Zjadlam przed 30 minutami mega poketa i cole i teraz znow bym cos zjadla o_O dramat jakis...

spoko miss... ja też mam dzisiaj wilczy apetyt :eek::eek: zjadłam dzisiaj chyba ze cztery razy tyle co normalnie...:baffled:... a d***a rośnie... ale mnie tam nic nie boli, wogóle czuję się normalnie... więc nie wiem kiedy @ mogę się spodziewać... czy jutro czy za tydzień a moze dwa...

babydust... witam:-)

Rurka a testujesz ze mnaw sb?

W ogole maz przedchwila znalazl moj test i sie pyta mnie czemu nic nie mowilam ze jest bladzioch....o_O zgluplam.... sie okaze w sb.... ale teraz ede myslec maaaasakra. I fote mi przeslal jeszcze dran jeden

Babydust, Witam.
mnie 16 i 17 czerwca mocno kuly jajniki, do tego meeega plodnego sluzu,później 18-19 delikatnie odzywały się jajniki , a wczoraj i dziś porządnie cwikaja na zmiane, ale lewy dominujący i czuje w środku mokro ...20 ostatni raz dzialalismy. Ciekawa jestem, czy ktoś się zadomowił w brzuszku czy to spozniona ovu?
Mogłaby się o tydzień przesunąć? Nie chce się spinac , bo to nie o to chodzi..ma być przyjemnie a nie "z zegarkiem w reku". Asia, coś pisała, że miała podobnie, wiec miałam nadzieję, ze moze sie udalo,ale później dodala, że to "mokro i naoliwienie" tez może być śluzem plodnym.Juz się nie ludze, ze to fasolka, gorzej jak ovu się przesunela o tydzień...Niby piersi mam wrażliwe i węch mi się wyczucie, ale podchodzę juz na luzie.Zatestuje 29 (niedziela), w męża imieniny, i czekam do wtorku 1.07.
Asia,3 mam kciuki, wstaw zdjęcie swojego groszka:)

reklama
miss... ja nie testuję... jeśli już to za tydzień może... jak @ nie przyjdzie. Ja odpuszczam bo zfiksuję.... za dużo stresu jak dla mie a póki co naprawdę uwierzyłam że w żadnej ciąży nie jestem i przynajmniej spokojniejsza jestem niż wcześniej. Fakt cycki wrażliwe, trochę podszczypują ale poza tym ZERO oznak jakichkolwiek...:confused2: a piersi to i na @ bolą.

mychunia..... aleś mi ochoty na kapuchę zrobiła....:rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry