reklama

Staraczki 2014 :)

No wlasnie kurcze ciezko je dostac :-\

Mliglocka
Dzisiaj znow czuje pachwiny piersi bola bo zazwyczaj to nic mnienie boli bo i okresu nie mam. I glowa tez. Wiec mam nadzieje ale sie okaze wszystko na dniach :-)

reklama
Sorki musiałam przeoczyć... Ostatnio rzadziej zaglądam. Nie idę na monitoring. Mysle ze cos mogło byc w tym cyklu tylko sie nie utrzymało, @ była dziwna wodnista i bardzo słaba. Teraz tyko plamie lekko, od razu uprzedze ze noe ciąża bo dzis robiłam test i negatywny.
Wybieram sie dzis po inofolik, u mnie w aptece kosztuje niecałe 34zl :)
Na monitoring nie idę, od jutra wpadam w kocioł pracy z którego wypadne pod koniec września, albo na chwile urlopu w sierpniu. Do tego organizacja ślubu... Lekarza zalicze za kilka m-cy jak sie nie uda, chce dać nam i mojemu organizmowi czas...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair moze tak jak u mnie. Ja już na tyle znam swój organizm ,ze widac kiedy cos sie dzieje. Poza oczywiscie temp i betą. Inne kobiety tego nie zauwazają ale my starajace tak juz znamy siebie, ze po porstu wiemy.Ja wychodze z załozenia ze tak miało byc.
W tym cyklu tez nie mierze temp, bo nie chce zeswirowac. Mam monitoring ze względu na leki ale to i tak spokojniejsze podejscie

Miss- ja kupowałam testy o czułości 10 w Auchanie na hali. Tam jest do wyboru Pepino i jest płytkowy i strumieniowy, czy jak to się mówi, w każdym razie do wyboru.

Motylek
- Kochana a Ty już wiesz kto u Ciebie pod pępkiem mieszka?

Gabis
- ale super, już w poniedziałek wizyta! Do kogo tym razem się umowilas?

Mligocka- nie ładnie proszę, wstaw jeszcze choć na chwile zdjęcia. Ściskam wszystko, oby się Tobie udało Kochana!

Mychunia- a o jakich cechach charakterystycznych mówisz?? O tym, ze np. widoczny jest na USG nosek?

Dziuneczka- jak się czujesz??

Wątpliwosci- oderwij się na chwile Kochana od króliczka i napisz co u Ciebie!

Gochson- haloo! Nie napisalas jak tam ostatnia wizyta??

Majdaczek- może owu się zbliza wielkimi krokami??

Blair- nawał roboty rozumiem, ale proszę częściej pisać co u Ciebie!

reklama
Mychunia odczytałam wpis po usg, no niepotrzebnie sie wyrwali z tym ZD ;/ straszą niepotrzebnie :/ potwierdziło sie co Tesc mówił ze na podstawie samej bety wyciągać takie wnioski to trochę wyskoczyć jak Filip z konopi... Bardzo sie cieszę ze z Dzidziem wszystko oki :)

Anulka ZD rozpoznaje sie tez po budowie serduszka bo w dużej większości przypadków jest nieprawidłowa. Tesc mówił ze jest cała lista wad widocznych na usg przy tej wadzie, rożne pomiary itd. Dlatego tak Go zdziwiło ze u Mychuni jest obraz usg ok a z samej bety snują wnioski.
Kochana a nie zaglądam bo co Wam bede smecic ze znowu sie nie udało...

Asia &&&&& za wizytę

Kupiłam inofolik, po tym jak pisalyscie ze u Was kosztuje 60-70zl to stwierdziłam ze super tania aptekę mam pod nosem ;)
Czas walczyć kolejny cykl. Wieśka przy inofoliku moge normalnie brać?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry