reklama

Staraczki 2014 :)

Oj dziewczyny szkoda że żadnych dwóch kresek tu nie ma :-(
Ja jestem po lekarzu. Wczorajszym i dzisiejszym. Teraz tylko leki i leczenie. rezonans mam na koniec sierpnia więc raczej do tego czasu nie mogę być w ciąży:-( Po drodze załapałam się na rehabilitację w końcu po tym ała nogi. Ale noga musi być w lepszym stanie w ciąży bo jakby w trakcie coś zaszwankowało to by był źle.
Wczoraj zrobiłam ciasto marchewkowe. Pycha. Wilgotne.

3 jaj całe dodajemy 300 gr cukru miksujemy, dodajemy 150 ml oleju nadtępnie 250 gr mąki, 3 łyżki lnu mielonego, 2 łyżki mielonego amarantysa, pół kubka siekanych różnych ożechów i pestek, łyżeczka pr do pieczenia dowolny aromat i ok 3000 gr startej marchwi, pół tabliczki zsiekanej gorzkiej czekolady. Piekłam w małej blaszce ok 55 min.

A dziewczyny, Anula, Mychunia, - fajnie, że wszystko w porządku.
Asia- nie przesadź. Do leżenia można się przekonać jeżeli to na zdrowie ma wyjść.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! :)
Anulka- były fotosy, zapytaj Asiulaka :happy2: gratuluje synalka.
Mychunia- również gratuluje!

Kto testuje w najbliższym czasie?
Może i ja się skuszę, co prawda ten cykl odpuściliśmy ,zero testów, analizowania dnia cyklu etc, etc, nawet nie wiem kiedy miałam owulkę:szok: przytulanie było 2 razy,Dzisiaj 21 dc, wczoraj zauważyłam u siebie śluz podbarwiony na różowo, jednorazowo.W związku z czym tak sobie pomyślałam, że może warto by zatestować:tak:
Planuje któraś kobietka w najbliższym czasie? no , yy nie chce byś sama ! ot co:-)

Missilis, testowalysmy w pon.i dziś, nie zawsze wcześniej musi coś wyjść. Poczekajmy do wtorku, skusilam się 2x i poczekalabym do dnia spodziewanej @.
Coś mi się wydaje, że u mnie nici z || kreseczek.
Dziewczyny, 3 mam kciuki za upragniony wynik testu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry