reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej ;-)
dziewczynki nie smucie się z negatywnych testów..mnie w poprzednim cyklu tez sutki tak bardzo bolały i tempa była wysoki i dupa..
Walczymy dalej może i nam się kiedyś uda, jeśli jest nam to pisane.
Mnie wczoraj cały dzień jajniki bolały na zmianę..dziś ostatni dzień urlopu muszę wrócić na czwartek i piątek do pracy i poniedziałek wtorek znów urlop:-) a potem kierat najgorsze 3 miesiące przede mną najwięcej pracy..:-(
Trzymam kciuki za testujące:tak:
Mychunia jak tam wizyta???

Ale mega te krokodylki :-) !!! Ja juz bym chciala w domu zasiasc i zajac sie szydelkowaniem bucikow i sukieneczek :-P chcialabym coreczke a znajac zycie bede miala po raz 3 chlopaka jak bede kiedys w ciazy. Moj maz ma jakies diabelskie nasienie hahaha :-P

missiiss u mnie podobna sytuacja :) Też mamy dwóch chłopaków i śmiejemy się, że jeżeli nam się uda to pewnie będzie 3 chłopak. Jeżeli w ogóle nam się uda :baffled: Ale tak szczerze mówiąc to jak byłam w pierwszej ciąży, to tak po cichu marzyliśmy o synusiu i się udało, i to dwa razy, więc jesteśmy szczęśliwi. Byłby trzeci, to też byłoby super, szczególnie, że nasze dzieci mają same kuzynki, a trochę ich mają :)

Majdaczek
Ja z jednej str wolalabym chlopaka mniejszy problem z pokojem i ubrania sa i wszystko. W sumie ubranka unisex zawsze kupuje wiec tragedii by nie bylo ale z pokojem byloby gorzej :-P wlasnie remontujemy miesKanko i sypialnia salon i Jasia pokoj. Wiec nie chcialabym rezygnowac z sypialni bo nigdy jej nie mialam a dopiero bede miec :-P ale jestem okropna wiem ;-) a z dugiej str tak bym chciala sukieneczki kolorowe i na szydelku kapelusiki opaseczki kucyki robic czy warkoczyki :-P moja mama do mnie mowi ta... kucyki i warkoczyki... jak sie wda w ciebie to nic sobie nie da zrobic na glowoe hahaha dlatego mama mnie obciela od malego na chlopaka od garnka. Jak patrze na te zdjecia to matko boska ratuj. I oczywiscie ja samochodziara bylam. Lalkami sie nie bawilam :-P wiec moznaby ppwoedziec ze bylam jakby drugim synusiem haha :-P ale coreczka tatusia :-)

Asia - dobrze że zmieniłaś pozycję. Ja psioczę ze cacały dzień nie mam jak się położyć i odpocząć a jak wczoraj się walnęłam na wyrku to wstać nie mogłam :( bo kosci mi zdretwiały. Chyba nie nadaje się do leżenia...

Mississ - mój emek to zdecydowanie damski krawiec :)

Mychunia - co ty wizytę odsypiasz?

hej dziewczyny :tak:

wróciliśmy do domu po 23 i musiałam odespać :-D

kochane Ciocie forumowe junior pozostał juniorem :-) ruchliwy na potęgę nie dał się za bardzo pooglądać :-D dzieci z zespołem downa mają pewne cechy charakterystyczne w wyglądzie, których u naszego dziecka lekarka nie znalazła :-D a nieprawidłowości w testach pappa mogą wystąpić u kobiet leczących tarczycę, więc możliwe, że to przez to :tak: 17 lipca mam badania prenatalne połówkowe :-D akurat zrobimy mężowi prezent na urodziny, bo ma 16 :tak: dzidziuś ma w granicach normy powiększoną jedną nerkę, ale lekarka powiedział, że to przez to, że za mało piję :baffled: piję koło 2,5 l wody dziennie, a powinnam 4 :szok: zdjęć niestety nie dam, bo junior w związku z bardzo późną porą nie chciał współpracować, ale kolejną wizytę mam o 12 to na pewno coś dostanę :-) wyniki moczu pomimo licznych nabłonków płaskich są prawidłowe, bo coś tam się powinno złuszczać i dlatego one są :confused: może to po tych bakteriach... a i szyjka pięknie zamknięta lekarka stwierdziła, ze nic mi nie wyleci :-D

Anula gratulację Szymusia :-) gratulację też 5 :tak:

Asia moja mama robi piękne kolczyki mam już chyba we wszystkich kolorach co noszę ubrania :tak: ja robiłam często z żyłek różnego rodzaju breloczki :-D

missis na pewno będą II kreseczki :tak:

Asia powodzenia na wizycie ;*

rurka
przykro mi :-(

reklama
missiiss ujmę to tak: dzisiaj 37 dzień cyklu... termin @... też chciałabym wiedzieć.. moje cykle są tak rozregulowane że sama nie wiem... to bedzie czwarta miesiaczka po porodzie.

Pierwsza zaczęła się tygodniowym plamieniem w 37 dc - po tygodniu plamienia tydzień normalnej @...

nastepna @ w 34 dc (licząc od plamienia) lub w 28 dc (licząc od normalnego krwawienia)

no i ostatnia w 47 dc... tak to wygląda mniej więcej u mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry