majdaczek14
Fanka BB :)
Dzień dobry 
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i życzę miłego dnia.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i życzę miłego dnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale tak szczerze mówiąc to jak byłam w pierwszej ciąży, to tak po cichu marzyliśmy o synusiu i się udało, i to dwa razy, więc jesteśmy szczęśliwi. Byłby trzeci, to też byłoby super, szczególnie, że nasze dzieci mają same kuzynki, a trochę ich mają 

dzieci z zespołem downa mają pewne cechy charakterystyczne w wyglądzie, których u naszego dziecka lekarka nie znalazła
a nieprawidłowości w testach pappa mogą wystąpić u kobiet leczących tarczycę, więc możliwe, że to przez to
17 lipca mam badania prenatalne połówkowe
akurat zrobimy mężowi prezent na urodziny, bo ma 16
dzidziuś ma w granicach normy powiększoną jedną nerkę, ale lekarka powiedział, że to przez to, że za mało piję
piję koło 2,5 l wody dziennie, a powinnam 4
zdjęć niestety nie dam, bo junior w związku z bardzo późną porą nie chciał współpracować, ale kolejną wizytę mam o 12 to na pewno coś dostanę :-) wyniki moczu pomimo licznych nabłonków płaskich są prawidłowe, bo coś tam się powinno złuszczać i dlatego one są
może to po tych bakteriach... a i szyjka pięknie zamknięta lekarka stwierdziła, ze nic mi nie wyleci 

ja robiłam często z żyłek różnego rodzaju breloczki