reklama

Staraczki 2014 :)

I ja dołaczam sie do kciukasków przez sen za wizytę Mychunia:-)
Julia, - oim skromnym zdaniem wsystko gra. W normach sie mieści a i samo tsh dosyc niskie więc dla starań o dzidzi dobre. Stosunek ft3 do ft4 zdaje mi sie na predce policzone że dobry. Ie masz sie co tym martwić.

Dobranoc

reklama
Dobry wieczór!

Mligocka- no i gdzie te zdjęcia? ;-)

Julia- jak dla mnie wyniki dobre! :-)

Mychunia- godziny Twoich wizyt są po prostu boskie, hihi. Chyba maleństwo już śpi o tej porze, to chociaż latwo się go pomierzy. :-)

Aschlee- Nooo! Co to za smuty Kochana! Mam ja Ci przypomnieć ile się starałam? 2 lata Kochana! Więc ja tu zaraz przywołam Cie do porządku Kochana! Jak dla mnie, to u Ciebie jest kwestia czasu, a już będziesz zafasolkowana :-D

!!!JUTRO NARODOWY DZIEŃ TESTOWANIA DLA WSZYSTKICH STARACZEK!!!

A ja dzisiaj znowu cały dzień zabiegany miałam. Najpierw wizyta u gina. Szymuś potwierdził się, że jest Szymusiem. Ale potem tak się wiercił i kręcił skubany, że aż ciężko było go zmierzyć. A o jakości zdjęcia nie wspomnę, takie ruszone i do tego dupką odwrócony, ech ten Synuś :-)Potem pędziłam na Uczelnie, bo odpowiadałam dzisiaj ustnie z przedmiotu z strasznie wymagającym Doktorem, jeeeej, co za stres. Po 25 minutowym moim wystąpieniu Doktor powiedział,ze są tylko malutkie błędy, wiec normalnie to wstawiłby mi 4+, ale z racji, ze zauważył, (UWAGA!) że nie przyszłam odpowiadać sama, to nie będzie przyszłej Mamie powodował teraz stresów, więc wstawia mi 5. Juuuupi :-) A w piątek ostatni egzamin i koniec sesji! Dzięki Bogu! Potem tylko obrona i będziemy razem z AsiąSz naplatać koraliki na sznureczki aż do grudnia i lutego, hihi. :-D

Buzaki Kochane :*

Julia.......ja od 4 lat leczę się na niedoczynność tarczycy.........biorę hormony....
TSH masz bardzo ładne.........chociaż moja endokrynolog mówiła ze odpowiednie na zajście w ciążę to 1,00.......ale ja w tej chwili mam 2,120 i staram sie o dzidzię :blink: Co ma być to będzie :blink:
Ale warto udać się do endokrynologa.........więcej na ten temat sie dowiesz..... a i jak zleci Ci usg to też warto zrobić zeby można było wykluczyć jakiekolwiek guzki.....I sprawdzic czy tarczyca jest odpowiedniej wielkośći. U mnie wszystko ok .....na usg nic nie wykazało......tylko po prostu moja tarczyca nie wytwarza odpowiedniej ilości hormonów dlatego do końca zycia muszę brać tabletki;-)

Witam;-)

Nadrobilam Was:p

Jade wlasnie do pracy, wiec trzymam kciuki za testujace;-)&&&&&&&
Aschlee kochana to naturalne ze mazz chwile zwatpienia...ale mam nadzeje ze los cie pozytywnie zaskoczy;-)

Wejde tu na przerwie mam nadzieje ze przeczytam same dobre wiesci;-)

Milego dnia

Co do tarczycy pojde do lekarza:-) co mi tam

Kto dziś testuje??? :happy2:

Anula - gratulacje zasłuzylas na 5 o koralikach nie chce nic słyszeć, walają sie u mnie po podłodze od dobrych kilku lat :cool2:

Asia - jak tam?

Mychunia - czekamy na wieści po wizycie!!!

reklama
To i ja sie witam. U mnie negatyw... i im dluzej soe w niego patrzylam tym bardziej zaczynalam widziec 2 kreske hahaha ;-) ja wiem ze to jeszcze wczesnie dlatego jeszcze jakas tam nadzieja we mnie sie tli. Bede robila codziennie teraz :-P niestety te testy dwa co kupilam to o czulosci 25 wiec moglo nic nie wykryc ale kurcze 10 nie moglam znalezc w rossmanie. Wiec moze dopiero cos wyjsc o ile cos jest w sobote albo w piatek. Na wtorwk mam dopiero termin @. Wiec ja jeszcze nadal prosze o kciuki :-)
Tempka fajna wiec moze jest nadzieja. Ostatnia tempka z luteina byla max 36'6 ale wtedy i przeziebiona bylam wiec w ogole mierzenie bylo takie kiepskie. No a teras jest 36'75 wiec .... jestem pelna nadziei. Najgorzej jak czar prysnie :-\

Mychunia
Jak po wizycie? Jest chlopczyk?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry