reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik wierz mi ze staram sie nie myslec o tym bo jakos po tym tescie nie zamierzam sie juz ludzic.Spokojnie czekam na @. Chcialabym tylko zeby jak najszybciej nadeszla bo nie musialabym sie tak martwic ze moje cykle calkowicie sie rozwalily:wściekła/y: serio dzis po raz pierwszy zaczelam powaznie myslec nad rezygnacja z planow...Termometr w tej zlosci wycieplam na smietnik i jakos mi tak lepiej po tym troche

reklama
aschleee.... uwierz mi że czuję się dosłownie identycznie jak Ty!! mam objawy ale nie oszukujmy się... równie dobrze moga świadczyć o nadchodzącej @... aj tam jak jutro będzie negatyw to przestanę się łudzić...

reklama
Mychunia
To masz fajna doktorke. Ja tak mialam profesora zimmera. Swietny lekar dzieki nie mu mam jasia ale telefonu do siebie nie dawal to byl minis ale mu sie nie dziwie....

Aschlee
Nie poddawaj sie. Dziewczyny dobrze mowia. Zluzuj wyrzuc wszystkie termometry i dzialajcie. Choc wiem ze nie da sie wylaczyc myslenia. Ja bardzo chcialam miec drugie juz od dwoch lat i nawet jak mnie nie bylo tu na forum to i tak bzykalam sie bez zabespieczenia. Bo wiedzialam ze i tak moja plodnosc jest na poziomie 0. No i sie nie pomylilam. Ale jasko rosnie w oczach i marze o rodzenstwie dla niego. Juz ma prawie 4 lata i dalej sam.... a moj instynkt macierzynski jak i pewnie twoj szaleje na potege... ehh ciezki nasz zywot kobiet...

Rurka
Ty testujesz jutro?

Kto jeszcze testuhe jutro albo po jutrze albo w piatek i sobote?:-P bo ja chyba jutro choc woem ze za wczesnie i w piatek. Chyba ze nie wytrzymam i w czwartek tez:-P kurde dzisiaj sie lepiej juz czuje i cos czuje ze dooopa bedzie. Jeszcze mam mega gloda non stop wiec to chyba na @.... :-( tez zaczynam miec dola choc nawet jeszcze nic nie wiem... ehh ta psychika

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry