reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tinus kochana moj maz jezdzi zawodowo i w domu zjezdza na wekeendy...wiec tez trudno zeby trafic na dni plodne a ostatnia ciaza udala sie za pierwszym razem,niemysl tak bo to zle podejscie

Tinuś nie ma sprawy :) Ja też nie niedawno byłam tu nowa i też strasznie reagowałam na nie powodzenia, teraz będę pomału kończyć 3 cykl starań (mam nadzieję, że tym razem szczęśliwy :)) i sama widzę jak się zmieniam. Nie powiem, że lepiej znoszę niepowodzenia, ale przynajmniej tak się nie nakręcam. Podchodzę teraz do tego, że co mam być to będzie i mocno wierzę, że w końcu mi się uda :tak:
A tak między nami, to chyba dlatego jestem taka spokojniejsza, bo co rano odmawiam modlitwę do Św. Rity i Św. Jana Pawła II i wierzę, że oni mi pomogą.

Ostatnia edycja:
Ewelink
Dziekuje i udanej wizyty :-)

Dominika
A szkoda ze sie nie zmieniia ;-) a moze moj sie zmianial a jak beta noe wyjdzie to juz przestana mi testy bladziochy wychodzic ;-)

A mialam pytac dominika ty jestes rocznik 89??

Julia
Beta juz zrobiona. Bylam u tesciowej nie mialam jak zrobic niestety.
Ciesze sie ze corcia lepiej. Bierz i odpoczywaj nam matka tez sie cos nalezy!

Tinus
To tak jak moj. A na fodatek po swojej pracu musze jeszcze jechac po niego 40 km:-\
A robilas testa.? W sumie jak masz okres to mozr lepiej i nie robic bo czlowiek by sie pozniej bardzo martwil.

missiiss kciuki za bete! Daj znać jak będziesz miała wynik.

Ja siedzę w pracy i już mnie tu trafia. Pogoda okropna, ludzi jak na lekarstwo, czas się wlecze, a jeszcze, żeby było mało, to dzisiaj ostatni i muszę zrobić rozliczenie i nie mam pojęcia o, której wyjdę :crazy:

hej dziewczyny :tak:

missis nie dobrze, że to Ci nie przechodzi :no: jak są bladziochy to coś się dzieję,kciuki za betę :tak: a za Twoje dołowanie należy się porządny kopniak po życi masz szczęście, że już tak wysoko nogi nie podniosę :tak:

dziewczyny nie traćcie nadziei, bo to najgorsze co może być, głowa do góry, trzymam kciuki :tak:

za wszystkie testujące i wizytujące trzymam kciuki ;*

Tinuś
musi być dobrze z pracą Twojego męża :-D

mychunia a co to oznacza, że jeżeli wychodzą bladziochy to jest
źle?

Mnie strasznie dzisiaj dokucza ból w podbrzuszu, nie wiem czy to dobrze, czy źle. U mnie już 3dpo. Jutro już 1 lipca, ale ten czas szybko pędzi.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry