reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wszystkie Panie :)

Ja w pracy przy kawusi, na szczęście dzisiaj krócej, więc jakoś przeleci. Strasznie nie mogę się doczekać mojego urlopu, jestem już strasznie zmęczona tą pracą, bardziej chyba psychicznie, w ogóle jej nie lubię.

KasikP witaj. U mnie w czasie dni płodnych jajniki strasznie dawały znać. Myślę, że to po inofolicu, bo wcześniej je czułam, ale nie, aż tak. I jeszcze strasznie bolały m,nie piersi. Po owu przestały. Teraz od jakiś 3 dni boli mnie podbrzusze i wrócił ból piersi, strasznie są wrażliwe. Nie nastawiam się, bo przed @ też mogą boleć. Na razie nie testuję, bo jeszcze mi 9 dni zostało do @. Chciałabym w tym cyklu testować dopiero w przyszłą sobotę, ale nie wiem czy wytrzymam :)
A u Ciebie jak?

Dominika przykro mi, że @ przyszła, ale wielkie kciuki za następny cykl, zobaczysz uda się !

wątpliwości wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!

Miłego dnia życzę :)

reklama
Witam się i ja:-)
i pędze do pracy....
Wątpliwość sto lat kochana :* dobry dzień żeby sobie wszystko poukładać w głowie.
Ewelinka mnie mój gin tez ostatnio po 6 latach wkurzył więc poszukałam innego idę za 3 tyg..niby lekarz ma pozytywne opinie ale tak naprawdę nie patrze na to tylko na to jak podejdzie do mojego problemu i będę szukać tak długo aż znajdę kogoś fajnego. Dla mnie gin jest
ważny i nigdy nie sugerowałam się opiniami koleżanek, ale podziwiam cię za cierpliwość ja bym nie wytrzymała na wizycie gdyby gin mi usg nie zrobił, biegła bym już do następnego w tym samym dniu. mam nadzieję że nie zbankrutuję:-)
majdaczku !!!! Witaj :* piękne masz objawy myślę że II murowane hehehe. Mnie w czasie owu tez kuły jajniki jak nigdy piersi 0 i nadal piersi nic a jajniki wczoraj mnie kuły dzisiaj w nocy tez i na tym koniec. Śluzu 0 więc czekam na @ i na kolejny cykl.

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Gabis-
koniecznie do lekarza z małym! Ty też musisz teraz uważać na siebie, bo na początku ciąży spada odporoność.

Watpliwosci- życzę Ci Kochana samych radosnych i ciepłych dni.

Anula88
- czyżby się udało?? Ściskam kciuki!

Ewelinka- kurczę, trochę słabo, że co chwila chodzisz do innego gina. Ciążę od początku do końca powinien prowadzić jeden gin, który od początku zna Twoją historię.

Majdaczek
- to będziemy wspólnie odliczać dni do Twojego urlopu!

Ja dzisiaj jadę sobie kupić coś do ubrania na obronę, bo w nic co mam formalnego w szafie już nie zmieszczę mojego Szymka, hihi. :zawstydzona/y: Potem po wpisy i wyniki ostatniego egzaminu i złożyć pracę do Dziekanatu. Także dzisiaj nie ma spania popołudniu. :dry:

KasikP objawy takie sobie, myślę, że za wcześnie, żeby to były objawy na 2 kreseczki. Przypomnij mi na kiedy masz termin @. Czemu od razu skreślasz ten cykl?

Anula
dziękuję Ci. Na pewno szybciej zleci jak po odliczamy razem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry