reklama

Staraczki 2014 :)

Asia a jak wyglądały twoje plamienia? Jak intensywne były i jakiego koloru. I bolał Cie przy tym brzuch prawda?
Wiem, że gin szybciej, tylko że ten mój przyjmuje w poniedziałki a na dodatek w ten pon chyba go nie bedzie. Dzis nie dam rady nigdzie podejsc bo jestem sama z Matim a mąż wróci po 18 do domu. Kurde noo...

reklama
Hejo :-)

Dominika
To walczymy dalej z racji tego ze ten sam rocznik i miesiac to teraz nam sie uda ;-)

Gabis
Zdrowka dla synka!

Watpliwosci
Wszystkiego czego pragniesz, by marzenia sie spelnily i bys byla szczesliwa ! :-):-*

Za testujace kciuki :-)

A ja mam okres ale jakis taki lekki... martwi mnie to bo widocznie mimo luteiny malo endo przyroslo i teraz sie zastanawiiam czy w razie co orzeszek bedzie mial sie do czego przyczepic :-\

Gabis- Kochana wcale mi nie przeszkadza, że mamy taki sam suwaczek. :-) Przecież każda z nas ma prawo wybrać sobie taki jaki jej się podoba. :-) Gabis, ja niestety mam luteiny tyle, aby akurat mi starczyło do wizyty kolejnej. A nie możesz podejść do położnej jak będziesz z małym w przychodni? Pamiętaj, weź też nospe. Ona też wycisza macice.

Ostatnia edycja:
No i wróciliśmy od lekarza. ANGINA :-( No masakra. Wczoraj jeszcze był zdrowy a dziś już angina. Antybiotyk i zwolnienie do końca przyszłego tygodnia.

Anula u nas w tej przychodni nie ma położnej. Prosiłam tą lekarke u której byliśmy, bo to nie pediatra tylko ogólny, ale ona powiedziała, że to nie jej leki i nie zna się na dawkowaniu itp... Nospe mam to zaraz wezme i chwile odpoczne bo mały spi. Cały czas ma gorączke. A ja sobie myśle, że te plamienia to może od tego że ja go dziś od rana nosze (16 kg) i może sie troche przeforsowałam. Ale naprawde nie mam innego wyjścia bo on jest taki biedaczek jak jest chory. Ide poleżeć póki śpi.

Witam się :)
Wątpliwości-przede wszystkim spełnienia!
Gabis- nie lekceważ plamień, nie musza nic złego oznaczać, ale lepiej być czujnym.

Uciekam do pracy na 14:30 .
Pozdrawiam.

Bardzoo Bardzoo wam dziekuje dziewczyny za życzenia !!!!
Wczoraj byla powazna rozmowa pol nocy przeplakalam a on lezal za mna i mnie przytulal, calowal i powiedzial ze musimy sie postarac zmienic to wszystko ... no zobaczymy .. dzisiaj nie chce o tym myslec ..
dziekuje tez za wszystkie rady !

:*

ps. Ewelinka opowiadaj co na wizycie ?? :)

Ojjj chyba wcielo mi posta...

Gabis wspolczuje anginy u synka,bidulek. Mam nadzieje ze to plamienienie to nic groznego.
Watpliwosci spelnienia marzen :) oby teraz juz bylo dobrze.

Ja wlasnie dostalam @. Uciekam na razie bo w pracy siedze...

Gabis
A moze idz do apteki i powiedze ze lekarz ci recepty nie zostawil noech ci da jedna paczke i jej doniesiesz recepte. Ja tak robilam czasem. Albo idz na ip to ci przepisza.

reklama
Właśnie wróciliśmy z Olkiem z dluuuugiego spaceru, chyba zaraz będzie padac:(
Dzięki za kciuki, ale to może być problem z moja waga, biorę się za siebie wiem, że nie będzie latwo, ale do wizyty u endo mam nadzieje, ze uda się trochę zgubić.

Gabis, prywatnie szukaj albo szpitala na IP idź, albo do lekarza rodzinnego da Ci skierowanie, w szpitalu sprawdza, wypisza recepty i wypuszcza, to równie dobrze może nic nie znaczyć, ale nie wiem na co czekasz, tymbardziej ze jest to wczesna ciaza.Druga sprawa, mam nadzieje ze jak coś się dzieje z dzieckiem to nie zwlekacie, szczególnie przy temp.utracie łaknienia, wymiotach czy rozwolnieniu. Wiadomo każda z nas zna swoje maleństwo najlepiej, ale lepiej nie ociągać się.

Aschlee, nie znam się za bardzo, ale może farby bez amoniaku i o odcieniach 2-3 jaśniejsze bądź ciemniejsze od aktualnych.

Miss, dobrze by bylo:*

Mychunia, Asia i Dziewczyny dziekuje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry