reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

ciotka męża wyjechała wczoraj na kilka dni do Zakopanego i mi zostawiła klucze żeby jej kwiatki podlewać na balkonie. Dziś sobie śpię kiedy mnie domofon wystraszył administrator osiedla potrzebował klucze od ciotki od piwnicy, bo sąsiedzi się remontują, a zawory do wody są akurat u nich w piwnicy. Musiałam tam zajść i te klucze mu dać.

watpliwości wszystkiego naj Kochana z okazji urodzin ;* żeby Twój chłop przejrzał w końcu na oczy i żeby zawsze już było jak najlepiej ;*

dominika
oby kolejny cykl był szczęśliwy ;*

ewelinka kciuki za wizytę ;*

gabis zdrówka dla synka ;*

Anula, KasikP, Motylek, Asia ;*

reklama
Witam

Gabis gdy Mela ma goraczke i brak apetytu nigdy nieczekam tylko lece do lekarza poniewaz to jest u nas zawsze angina:/

Anula88 halo halo?

No to dziewczymy tylko kciuki zaciskac &&&

Dominika wstane z lozka to poprawie tabelke..
No szkoda ze ta ciotka przyszla do Ciebie:/

Ewelinka wspolczuje tego problemu z lekarzem,ja mialam jednego przez pare lat prywarnie chodzilam kupe kasy u niego zastawilam i jak go o cos poprosilam zachowal sie jak prostak:/ bylam zalamana ze musze go zmienic
Ale nie zaluje teraz trafilam na lekarza ktory niemysli tylko o pieniadzach!
Polecilam go kumpeli bo juz 2 rok stara sie o ciaze...i jest juz po inseminacji teraz czekamy...:-)
Jest zadowolona bo w koncu ktos na powaznie zajal sie jej przypadkiem!

Rurka jak tam? Testy robilas czy @ przyszla?

Dominika kochana trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&

Gabis zdrowka dla synka

i nie wiem cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam.Sciskam wszystkie Was mocno

Asia kochana jaka koloryzacja wlosow jest najmniej inwazyjna?Chodzi o cos co nie spowoduje bardzo wysuszenia skory i wypadania wlosow

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny. Synek dalej gorączkuje. Na 11.45 idziemy do lekarza. Julia u nas też bardzo często takie nagłe infekcje kończą się anginą.

Dziewczyny jak byłam przed chwilą w toalecie to zobaczyłam na bieliźnie lekkie plamienia, koloru beżowego. Nie boli mnie brzuch ani nic. Kurcze narazie nie chce panikować, ale czy ma któraś z was do odstąpienia/sprzedania Duphaston lub Luteine. Wolałabym sie zabezpieczyć.

Anulka ja dopiero dzisiaj jak pisze z laptopa zobaczyłam że mam taki sam suwaczek jak Twój. Jeju ale wyszło, mam nadzieje, że Ci to nie przeszkadza. A swoją drogą to Ty masz również śliczny suwaczek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry