reklama

Staraczki 2014 :)

No my w Gdansku mamy juz dosc tego mrozu a chcialibysmy swiezy snieg ;-) teraz troszke pada ale to taki pruszy zmrozony. Niech sypie. Zima musi byc. Nasze chlopaki tylko czekali na snieg zeby poszalec samochodami.

Iwo sklep w niedziele? Szkoda dnia.

reklama
Asia - już sie przyzwyczailam że mam świeże pieczywo, ale tylko po spozywkę więc długo mi nie zejdzie
Na ZAKUPY wybieram sie w piatek, obiecałam sobie że jak test będzie negatywny to kupię sobie długa kurtkę zimową bo teraz atrakcyjne ceny są. No i oczywiście fryzjer niezależnie od wyniku :laugh2::laugh2::laugh2: bo odrostami straszę....

Iwo to zycze ci abys kurtki nie kupila ;-) fryzjer to co innego, idz idz samopoczucie inne :-)

A ja kupuje mrozone kajzerki i chleb zytni mrozony i zawsze mamy swieze pieczywo ;-) i nie ma niespodzianek.

Domka witaj :-) milego dnia

witam z rana :tak:

ja dalej mam problemy ze snem... budzę się bardzo często.... śnią mi się głupoty lub koszmary....

co macie dobrego na obiad dziś? ja rosołek i pierogi ruskie mniam :tak:

polja witaj i rozgość się :-)

Anula nie dziwię się, że mamie się podobał taki prezent od serca :tak:

tekla fajnie, że rośniesz zdrowo oby tak dalej :-)

życzę udanego dnia :-)

Domka ja się z mężem nie mogę zamienić, bo z jego strony się nie wygodnie śpi, mamy stare łóżko i tam jest jakaś deska, która mnie uwiera...

Asia nie biorę, to przez nerwy... kompocik mniam

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Asiu- dziękuję, spało się dobrze, choć ja tez ostatnio miałam problemy z zaśnięciem, ale wczoraj nie. To pewnie już zmęczenie po tym maratonie serduszkowym :-D

Iwo- niech bolą cycoszki, to dooobry objaw :-D A kurtki to sobie NIE kupisz Kochana, NIE NIE :tak: Jedynie włoski pofarbujesz, bo w ciąży można :-)

Tekla- dzoękujemy za fluidki, oby trafiły do każdej z nas i podziałały! :laugh2:

Domka- musze wykorzystać Twój pomysł ze zmianą miejsc w lóżku i może to polepszy mój sen ;-)

Mychunia- Ty jak zawsze kusisz pysznościami obiadowymi. My chyba pojedziemy z Adasiem do mamy, bo nas wczoraj już zaprosiła na dzisiejszy obiad. Coś mi się o uszy obiło, że tam dzisiaj zrazy serwują. Mój A je uwielbia, a mnie są obojętne. Zjem, ale nie musze.

Kurcze Dziewczyny, jak mam zmienić na wykresie owu dzień owulacji. Bo on mi ją już wykrył, że była w czwartek,a ja przecież byłam wtedy na monitorinu i pęcherzyk był 16 mm, a doktor mówiła, że koło niedzieli dopiero pęknie :confused::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry