reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia to cos na nerwy jak AniaSzw Ci radzi.
Dobra lece pichcic bo M wybyła,on zawsze w niedziele gotuje. No ale dzis sie musze wysilic;-) Miłego dnia

Anula na ovu friend nie zmienisz ovu bo on sam wyznacza. Ale ty masz dopiero 3dpo to ovu ci moze przesunac jeszce w zaleznosci od temp. MI ostatnio 2 razy przesuwał,bo najpierw mi wyzaczył 12dc a wtedy jeszcze testy negatywne były i przesuwał w zaleznosci od temp.

Ostatnia edycja:
reklama
Domka - biorąc pod uwagę kolejkę to Brr ale ona chce dopiero tydzień po terminie wieć zostałyśmy ze stycznia tylko ja i Agniecha.

Agniecha jak ty?

Asia - a gdzie taie mrozone kupujesz? fajna sprawa bo masz prosto z pieca :-D

Mychunia - u nasz dziś tortilla - młoda sobie zażyczyła a ja ładuje dużo zieleniny więc jesli sama prosi......:rofl2:

Anula - jesteś moim guru że udało si się zmolestować emka, mój jak odpłynie to jedynie na forum moge se posiedzieć :sorry2:

Ostatnia edycja:
Domka, Aśka- dzięki za info dot. wykresu. Jesteście nieocenione :-D

Iwo- huhu, jestem guru, jak to miło brzmiii :-D Tak ja go wczoraj wybudziłam, to jak nigdy wstał jak burza, ale to pewnie tylko dlatego, że wiedział jaka przyjemna robota go zaraz czeka, hihi :-) Wiecie jak się wczoraj dziwnie czułam podczas seksu. A wszystko przez to, że ostatnio podczas zakupów czy w Douglasie czy w perfumerii internetowej podostawałam próbki różnych perfum. Wszystkie były męskie (tak przynajmniej myślałam!) i wczoraj Adaś chciał pachnieć troszkę inaczej, więc się wypsikał po całości jedną z nowych próbek i jaaa... wybrał jedną próbkę, która akurat była damska! Wiecie myślałam, że bzykam się z Babą! :angry::angry::baffled::baffled::no::no::szok::szok: A jeszcze te próbki sa takie intensywne, że nawet dzisiaj jeszcze je czułam na jego ciałku, o zgrozo!!

Olusia- Ty już wstałaś Kobietko?? :-)

Oh dziewczyny, moj to jak padnie nic go nie ruszy.

Iwo ja kupuje w piotrze i pawle albo bomi albo w almie j jeszcze w tesco sa. Zazwyczaj biore 20 i dziele na porcje i do zamrazalki ;-) to musisz isc na pieczywo i tam poprosic aby ci daly nieupieczone. Za pierwszym razem dziwnie potrza ;-)

Anula wariactwo. Moj kochany ostatnio jest mega przemeczong i nerwowy :-( mialam problem zeby go namowic na przytulanki. Wkurza mnie to bardzo, ale nie mam wplywu nie wiem co robic czasem.

005.gif

Starające się: 27

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Kalisia - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)
CzekaCudu - @25.01
Styczeń

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

mligocka, krwawienie dostałam we wtorek około 18-tej/ a może 19-tej. Raz się ze mnie lało, a zaraz nie. Przed wczoraj praktycznie nic nie było, wczoraj nic, a dzisiaj lekkie plamienie. Mam nadzieje, że to końcówka. A powiedz po pierwszej miesiączce drugą dostałaś po miesiącu, czy wcześniej, czy później? Pytam, bo się zastanawiam jak to może być ze mną :*

Anulka, hahahaha! Faceci dziwne mają sny :-D

Oluś, dziękuję :* Zapamiętam to. Ale powiem, że od 3 tygodni zaczynam powoli wybuchać. W końcu bomba wybuchnie, bo to jest do nie wytrzymania. Najgorsze, że M tyle pracuje i jak coś teściowej powiem, to nie będę mieć życia. Ale muszę jakoś zacząć gadać, bo wykończę się. Trudno, najwyżej walne jej w buzie ;/

Tekla, witaj Kochana :* Piękny suwaczek już masz :*

iwo, a ja wole wiosnę :P Tylko bez robactwa, bo tego nie lubię ;/ Najbardziej boje się pająków :no:

Asia, Ty z gdańska ja z Olsztyn :D Kochana, mamy do siebie blisko :)

Aschlee, agniecha :*:*

Ja na razie uciekam M budzić aby iść na śniadanie. Wiem, że krótko spał, ale nie chce sama z dziewczynkami iść na dół aby wysłuchiwać teściowej. Później się odezwę :)

reklama
Asiu- no coś Ty?? Pierwsze słyszę, aby chłopa trzeba było zaganiać do łózka. To u nas jest raczej odwrotnie, hihi. Ale wracając do Ciebie. No Kochana, to teraz musisz się bardziej niż zawsze postarać i trochę pokusić Męża. Wychodzisz z łazienki nagusieńka, albo jakaś fajna piżamka, świece i romantyczny nastrój w sypialni. Musisz tak kombinować, aby zachęcić poślubionego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry