Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Odpuść sobie, poczekaj aż zrozumie, że źle się zachował i pewnie sam się teraz odezwie i przeprosi.
cio mam zrobic ze lubie sobie pospac jak mam mozliwosc... chociaz w zasadzie jak jestem po nocy ( a wczoraj zeszlam z nocnego dyzuru rano ) to malo spie w dzien a potem na 2 dzien musze odespac... i tak mam zazwyczaj za kazdym razem.... 

Anula - chyba nie powinno się tak zachowywać jak sugerujesz. Nie warto. Jeśli ktoś daje Ci znać, że według niego coś jest nie tak w Tobie, to warto dać chwilę na odetchnięcie, ale nie ma co się zacinać. Jeśli to jest przyjaźń to warto zastanowić się nad samym sobą, bo czasem sami nie zdajemy sobie sprawy z tego, że mogliśmy kogoś urazić wcześniej lub po prostu jakimś swoim zachowaniem zniechęcić, odepchnąć.Ja już po Kościółku!
Mligocka- Dzień dobry Kochana! Twój kolega zachował się wysoce nietaktownie, ponieważ Ty z dobrej wiary zapewne i czystej troski o przyjaciela pytasz jak tam u niego, a on tak Ci przygadałOdpuść sobie, poczekaj aż zrozumie, że źle się zachował i pewnie sam się teraz odezwie i przeprosi.

ooo jak fajnie na sanki... tez bym poszla..... hehe