Bezdzietna, współczuje <przytul>:*
Oluś, fajnie było na sankach

Dziewczynki zadowolone, ale szkoda, że telefonu nie wzięłam i nie zrobiłam dziewczynką zdjęcia na sankach.
MotylkowaOna, no tak można zepchnąć, ale po co? Po to aby iść siedzieć za teściową? Nie widzi mi się to.
mychunia, ja od tabletek anty też nie miałam ochoty na seks i dlatego z nich zrezygnowałam. Miała po skończeniu @ przyjść do lekarza aby mi wypisał receptę na tabletki, ale nie idę. Nie chce ich brać wole inaczej się zabezpieczać. A poza tym za wizytę musiałabym zapłacić 140zł tylko po to aby dostać receptę. Szkoda pieniędzy.
jołasia, ja dzisiaj zrobiłam zapiekankę z ziemniakami, z kiełbasą, z cebulą i z serem

Było dobre. Ugotowałam też dzisiaj na jutro buraczkową i pewnie coś jeszcze do niej zrobię, np. placki z jabłkiem
Gochson, idź proszę Ciebie Kochana do innego lekarza. Możliwe, że ten się myli. A powiedz mi, który to może być tydzień? A poza tym pęcherzyk może później się pojawić. Serduszko powinno być przy około 10 000. Nadal trzymam &&&&&& aby jednak lekarz się mylił. Nie sugeruj się jedną opinią.
Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj byłam u złotnika i rozciął mi obrączkę. od razu lepiej się czuje, bo palec już mnie nie uciska i już nie boli. Za około tydzień mam przyjść i zespawa mi i poszerzy, ale muszę od nich wziąć trochę złota, bo mam cienką obrączkę i bez dodania złota będzie ciężko poszerzyć.