• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Gdyby nie ten stres w pacy to moze i by to lepiej bylo ni ale zobaczymy. Musze odsapnac a tymczaaem bede w pracy caly miesiac na okraglo bo urlopy i zwalniaja. Musze chyba sobie poszukac cos nowego jak teraz sie nie uda

reklama
Miss wiem co czujesz .. ja to w ogole mialam straszna zalamke ze taka mloda 20lat i ciazy jak nie ma tak nie ma .. P. Pierwsze 3miesiace gadal do brzucha Ze synka juz zrobil i takie tam .. a teraz to on tez juz chyba nie wie co jest grane i sie nie odzywa .. badan tez nie robilam bo sie czulam bezwartosciowa .. no ale koniec trzeba sie wziac w garsc i w polsce sie przebadac .. misiss trzymaj sie !!!:* uda nam sie w koncu!!

Watpliwosci
Dziekuje kochana! Ja tez sie wlasnie tak czulam i czuje ze nie doac ze jade na jednym silniku to jeszcze nic z tego nawet przy stymulacji :-(

Dzieki dziewczyny za pocieszenie.jestescie niezastapione!

Hej ;-)

Brzuchatki jak się czują?

Mychunia &&&& :-)

Dziewczyny nie poddawac mi sie!!!!

0_0_0_336677397_middle.jpg

Załączniki

• 0_0_0_336677397_middle.jpg
    0_0_0_336677397_middle.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny nie ma co sie zalamywac. Dla kazdej przyjdzie czas. Na pewno trzeba sie przebadac a potem starac jak najmniej myslec.
My za pierwszym razem staralismy sie ponad 2 lata. Z a drugim prawie 1.5 ale wazne zeby sie nie poddawac i nie zalamywac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry