• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Nie myśl o tym ;) wiem, że łatwo powiedzieć, ale ja miałam tak samo jeszcze wczoraj. Dopiero po spokojnym wieczorze z moim K, wyluzowałam ;)
Jak mi się nie uda teraz ( a wiem, ze tak będzie) to uda się może następnym razem. Biorę od paru dni Inofolic i czekam na swój czas :)

reklama
no maz mi nie pomaga zbytnio bo ciagle jakies podteksty mi prawi mowi a co jesli sie udalo , mowil mi ze ma dobre przeczucia :)
nie no w sumie wiem ze nie jak teraz to za miesiac probujemy ale wiecie jak jest
zawsze chcialoby sie juz teraz natychmiast ;)

do ovu wogole bylam wyluzowana (albo misie tak przynajmniej wydaje ) kilka dni pozniej jesczze ok ale jakies 2-3 dni to juz mi sie nie udaje :(

shawty19 babydust doskonale Was rozumiem :tak::tak::tak: ja też do owulki jestem opanowana, po niej wpadam w ten wir domysłów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znam ten ból, ale cóz jak tak bardzo pragniemy dzidziusia :tak::tak::tak:
lilymarlen dziś byłam badać tarczycę - na usg wszystko ok, wyniki z krwi będą po południu. poza tym żadnych badań jeszcze nie robiłam. chodzę na nfz do takiego fajnego gina, mówił że skoro nie ma non stop mojego K w domu (bo tylko chwilowo na weekendy), to nie wiadomo czy to ze mną jest coś nie tak czy po prostu nie trafiamy z dniami. alllleeeeeeee już od sierpnia będzie mój ukochany w domku więc wtedy już się sobą zajmiemy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kciuki za egzamin i polowkowe

Ja dzisisj mam dola . Znow sie sytuacja powtarza z pozniejsza owu wiec nawet nie wiadomo czy nie bedzie jak ostatnio ze rzadnego pecherzyka dominujacego nie bylo jak gin stwierdzil. Plakac mi sie chce i mam zal do ema ze ciagle te faje non stop. Wczoraj jecgalismy i piwo sobie z lodowki wziol i dzisiaj chory bol gardla glowy i katar.... z takim pidrjsciem nigdy nie zajdziemy :-(:'( szlak by to, byli tak fajnie nie przejmowalam sie a tu lup! I zalamanie :-(

missiiss1301, mogę do Ciebie zwracać się Misia?
Nie przejmuj się, i nie nastawiaj tak negatywnie, bo do niczego dobrego to nie będzie prowadziło. Trzeba chyba zacząć czerpać z seksu przyjemność a nie myśleć tylko o tym jak zajść. Ciąża w dużej mierze powinna być tylko dodatkiem do tego wspaniałego przeżycia :)

Shawty
Mozesz misia w szkole tak kazdy na mnie mowil :-)
Ale tu nie chodzi o sex bo jeat ok tylko chodzi o to ze pieprzona owulacja jak nie bralam lekow to jej nigdy nie bylo ale jak wzielam clo to byla a teraz nawet jak clo biore to kurna nic nie dziala na mnie... to obled jakis jest. Ja sie kurna w faceta zamieniam czy co????!!!??? Eh :-( beznadzieja mnie ogarnela

Znikam narazie... jak przyjdzie owu albo jak sie ogarne to dam znac ze zyje i wyczekuje... :-(

reklama
Shawty
Dzieki kochana ale chyba mi sie to przyda bo moze przestane o tym myslec choc watpie bo teraz jedyny ratunek od pracy to ciaza albo zwolnienie sie z pracy. Mam jej dosc jutro kontrola wiec bedzie apogeum mojej zlosci i pewnie odpyskuje cos temu z bozej laski menadzerkowi. Musze poprostu odsapnac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry