• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wątpliwości- ja też myślę, że płukanie gardła jakimiś ziołami powinno pomóc.

Motylkowa-
tak jak Wy się zajadacie kukurydzą, tak my wcianamy ciągle nektarynki, jeeej, uwielbiam je teraz jak nigdy. Ostatnio zjadłam cały koszyczek na kolacje, hihi.

Miss- Kochana walcz! Mi po prawie 2-óch latach udało się zajść w ciążę, w cyklu dzięki kombinacji: clo, inofolic, wiesiołek, acard i nie liczenie dc ani nie obserwowanie siebie, tylko spontaniczne przytulenie po dużej ilosci alko oczywiście.

Czesc dziewczyny, u nas upal straszny. Synek troche poplywal w basenie i padl.
Miss nie poddawaj sie, ja znowu pijalam wino bo gdzies czytalam ze dobre na endometrium
Aschlee a sio z tym dolem

Miss nikt normalnie gonadotropin ci nie przepisze to zastrzyki dawki ustala sie z dnia na dzien podczas monitoringu. Zalozmy nierzesz dawke za kilka dni sprawdzaja jak malo rosnie dodaja duzo jak duzo zmniejszaja itd... To leki ktore bierze sie do inwitro min. Najlepiej w klinice leczenia nieplodnosci lub kogos kto tam pracuje. Gonadotropiny to np menupur

Wino ok jeszcze lampke na wieczor bym sie napila. Z reszta lezy na szafie bo juz kiedys kupilam. Migdaly tez woze ze soba codziennie bo w pracy jem paczke mam na 3 dni bo one sa tluste a ja mam problen z woreczkiem zolciowym i zawsze mnie po nich boli.

W czwartek ide do nowego gina, ktory mi szew zakladal kiedys. Czytalam o nim opinie i sa bardzo dobre. Wiec podpowiem mu napewno ponysl z femara albo gonadotropinami. Zobaczymy co mi powie. Wezme wszystkie pomiary tempek. Wypis ze szpitala od endokrynologa z badaniami, no i spisze sobie kiedy dojladnie clo bralam. Moze on mnie poratuje.

Anula
Ja jak zaszlam z dwoma synami w ciaze to zawsze po alko jak patrze na wykresy zawsze wtedy bylam na jakiejs imprezie. Cos w nim takiego jest :-)

Nie poddaje sie bo ja bede miala drugie dziecko i koniec kropka tylko poprpstu czasem zalamka bo to juz tak dlugo trwa.... :-(

Kasikz
Dziekuje Ci za info bardzo mnie oswietlilo!:-* patrzylam tez na ceny.... powalajace. Zaproponuje cos ginkowi powiem o czym czytalam powoem ze komus pomoglo i zobacze co powie... tylko czekanie mi zostaje i faktzeby mnie nie olal...

Dzisiaj przegladalam juz nawet kliniki bezplodnosci ... wolalabym z nich nie korzystac... inaczej wolalabym nie musiec z nich korzystac :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry