reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

U nas podobno ma byc pieknie teraz ale burzowo. Ja taka pogode zamawiam do konca wrzesnia w koncu 9 lat nie mialam tyle wolnego chce sie nacieszyc ;-)
Iwo a gdzie dokladnie lecicie? Nasza wspolna znajoma A. Karbowy ma w Gd mieszkanie 3 pok polecam w swietnym miejscu na wypoczynek i z tego co wiem to wynajmuje je.

reklama
Shawty
A jak test? &&&& trzymam!:-D

Babydust
Udanego urlopu!:-)

Asiaszw
Uwazaj kochana z tym smazeniem :-)

Julia
Z kazdej sytuacji trzeba plusy wyciagnac :-)

Moj test owu wczoraj sciemnial. Dzis zobaczymy. Wczoraj pol dni bardzo bolal mnie lewy jajnik a na wieczor dwa.... boje sie czy mi sie tam nic nie zrobilo :-\ dzis tempka mega w dol wiec licze na skok jutro. Zobaczymy. Niesmialo o kciuki prosze za moja durna owu... zeby byla. Plodny od paru dni mam dzis od rana. Zawsze go mialam w pierwszym dniu skoku wiec cos tam pewnie sie chce zrobic ale cos nie moze. No ale zobaczymy w razie co w czw wizyta u nowego gina :-)

A ile dni temu skok mialas?

Przed okresem dzien lub dwa u mnie spada tempka a jak bylam w cizy to od owulacji rosla i po 7 okolo dniach od skoku byla juz na wysokim poziomie i sie utrzymywala

Ostatnia edycja:
Myslicie ze mozna juz ten test traaktowac jako pozytywny ? czy jeszcze robic dalej testy ?
IMG_20140720_122310.jpg

dzisiaj nasza kochana Blair ma urodziny !!! sto lat dla niej jeszcze raz :) pewnie nas podczytuje po cichaczu :)

Miss a twoj test jak ??

ja sama w domu siedze .. musze sie zabrac za sprzatanie bo jutro przyjezdza do Nas Mama P. na tydzien :p
troche sie boje tej wizyty bo jeszcze tyle z nia czasu nie spedzalam non stop ihihih a P. bierze tylko dwa dni wolnego wiec reszte czasu ja sie bede z nimi kisic :p Przyjezdza ze swoim Partnerem i pewnie wszystko beda chcieli pozwiedzac poogladac i w ogole :p

Załączniki

• IMG_20140720_122310.jpg
    IMG_20140720_122310.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Watpliwosci
Ja test o piatej bede robila bo zawsze o tej robie :-) chyba ze dluzej pracuje ale wczoraj tez o piatej robilam. Musze tylko mniej pic bo bedzie za bardzo mocz rozcienczony :p zawsze dwie godz przed nie pije.
A co do Twojego to jest chyba ciut bladsza od kontrolnej jak dobrze widze tak? Wiec ja bym jeszcze jutro powtorzyla :-) dla samej siebie skoro ewidentnie wczesniejsze byly bladsze to tylko dla potwierdzenia :-) ja ostatnio w tamtym cyklu mialam prawietakie same a na drugi dzien mialam juz testowa mocniejsza od kontrolnej i to byl pierwszy dzien skoku :-)
A co do teaciowej hmmm moja przyjezdza na cale dwa tygodnie :-X:O:-! Od poczatku sierpnia do urlopu. Bo nie mamco z Jaskiem zrobic. Moze to przezyje w sumie to wlasnie zauwazylam plus siedzenia all days w pracy do 18 tej :-D ja mam stresznie zrzedliwa i taka hmm udaje ze ona zrobi jak ty chcesz ale cichaczem robi i po swojemu albo co innego mowi tak zeby mi pasowalo a co innego robi tak zeby mnie wnerwialo. U mnie max 3-4 dni i jest dosc. Wiecej dni razem i konczy sie moimi mega nerwami

Do góry