reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Misiss ja Ci powiem ze mama P. zawsze jest mila i w ogole ale ja z nia nie bylam dluzej niz pare godzin pare dni pod rzad:D nigdy nie bylo tak ze bylysmy razem caly dzien a tu 7 dni grrr.. Poza tym zawsze w jej domu a tutaj bedziemy non stop razem .. boje sie najbardziej ze za mocno mi sie bedzie wtracala do wszystkiego w chacie :p Juz zapowiedziala ze obiady ona bedzie robila :p z tego sie akurat cieesze ale nie wiem jak to wyjdzie w praktyce :D Boje sie ze zacznie mi sie wtracac do wszystkiego, sprzatac po swojemu i przestawiac wszystko :D wtedy nie bedzie za ciekawie :D
Jak mieszkalismy blisko taty P. i kiedys tydzien z nami mieszkal to byly awantury ale z nim akurat o to ze nie sprzatal, nic nie robil i jeszcze mial pretensje jak bylam zla ze np. wrzucil mi mokre fusy od kawy do kosza na smieci a na to wrzucil popiol i kipy od fajek ... oczywiscie nie musze wspominac ze nie wsadzil worka na smieci do kosza .. albo siedzial z tylkiem na kiblu i petowal sobie popiol do uwaga .. pralki ..
rozlal mleko w lodowce tak ze wszystko plywalo pod lodowka eh no masakra czlowiek :D

Najgorsze jest to ze jak sie jest u nas w naszej miejscowosci gdzie mieszka mama P. i moja rodzina moge z jednego domu pojsc do drugiego i odpoczac psychicznie a tutaj takiej mozliwosci nie ma :D i jak mnie wkurzy to nabuzowana bede musiala dalej siedziec z nimi :D
Ja nie lubie jak mi ktos cos przestawia :p nawet jak P. sprzata i mi wszystko poprzestawia to mam nerwa :D Potem krzatam sie po tej kuchni i wszystkiego szukam w niej :D
oh mam w szafce herbatke na nerwy w razie czego chyba zaczne od dzisiaj popijac :D

Ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu ze przyjezdza rodzina P. tylko chodzi o to ze jak moja rodzina tu byla to ja z nimi siedzialam cale dnie a P. chodzil do pracy a teraz przyjezdza jego rodzina i dalej bedzie pracowal a to ja bede z nimi siedziala :p
z reszta juz sie spodziewam najgorszego a jeszcze nawet nie przyjechali :p moze bedzie bardzo fajnie :-D
no coz sie wyżaliłam i mi lepiej :D

reklama
Haha watpliwosci ja Cie doskonale rozumiem ;-) poczekaj jak nie zacznie Cie pouczac zebys to robila tak a tamto inaczej albo to poloz tu a tamto tak to bedzie ok :p moja tesciowa juz sobie nagrabila na pocxatku jak jej nie widzialam a do niej dzwonilam ale to inna historia ;-) a doskonale pamietam jak pisalas o kiepowaniu do pralki. Dosc dawno to bylo ale utkwila mi w pamieci ta pralka :-) to ja zycze powodzenia :p;-) moze rzeczywiscie bedzie bardzo fajnie :-) to ja &&&& trzymam tak na wszelki wypadek :-D

Witam dziewczyny, my już nad morzem, pogoda na razie dopisuje, zobaczymy jak będzie dalej:) teraz odpoczywamy po długiej i męczącej podroży. Nad ranem jak już nie mieliśmy sił, nieźle się z mężem uśmialiśmy, bo wciągu ok. 30min widzieliśmy 5 gniazd bocianów z młodymi, a potem przed samochodem, który jechał przed nami przeleciał bociek. Mąż stwierdził, że do nie do nas, bo nie przed naszym przeleciał. Nie minęło 20 min, a tu leci następny bociek i tym razem, to nam przeleciał przed samochodem, ale mieliśmy ubaw :-D:-D:-D:-D:-D

@ dalej nie przybyla..:> dziwne to troche..:> ja z moim K. bylismy dzisiaj na festiwalu samochodow tuningowanych :-) takze caly dzien poza domem, dopiero wrocilismy i odpoczywamy :-)

Asia - do Jastarni lecimy. Szwagierka też mieszkanie wynajęła :)

Wątpliwości - piękny test :) ja nigdy nie miałam typowego testu płodnego a mimo to owu była. Także do dzieła żołnierze :)

Majdaczek - u nas burze cały dzień:(

Hejo
Ja caly tydzien na 10 tta :-) wiec dopiero jade do pracy.

Majdaczku
Udanego urlopu :-)

Shawty
Jak tam ? :-)

Mi dzis spadla tempka w dol najmocniej w tym cyklu wiec zobaczymy czy owu sie laskawie pojawi. Mialam brac lutke ale wstrzymam sie jednak do czwartku do wizyty u nowego gina. Najwyzej mi sie @ ciut przesunie.

Dzień dobry :-) faktycznie cisza :-D co niektóre z nas pewnie odsypiają. u mnie cała noc burzowa była, spać się nie dało. ciężko do pracy było wstać :sorry2::sorry2: w nocy w dodatku tak mnie brzuch bolał jakbym okresu miała za chwilę dostać :szok: jeszcze czas najwyraźniej bo cisza. życzę miłego dnia dla tych pracujących jak i dla tych odpoczywających :-):-):-)

reklama
Dzien dobry.Do mnie burze dotarly dopiero o 6...Mam nadzieje ze do 12 sie uspokoi bo strach wyjsc z domu a musze pozalatwiac sporo spraw.My z mezulem rozmawialismy zeby gdzies pojechac i sam wybral Czechy pod warunkiem ze ja bede wszystko zalatwiac bo on sie nie dogada:sorry2: mnie na Czechy latwo namowic bo uwielbiam ten kraj.Wiec po egzaminie zaczynam zalatwiac:-D bo potem juz pewnie dluuugo nie bedzie okazji nigdzie jechac

Milego dnia

Do góry