reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Tinus ja sie czesto lapalam na tym ze mysle ...na fb ciagle znajome foty usg dodaja,pelno ich w ciazy,na ulicy widziałam wszędzie kobiety z brzuchami,w tv wiecznie cos o dzieciach ,po "przytulanku myslalam czy juz,ciagle sprawdzalam sluZ,myslalam o testach ciazowych ... kuzde jak psychol ..

reklama
On rok na bezrobociu byl... bo nie mogl znalezc pracy. Dopiero moj znajomy mu zalatwil. Eh teraz bylo ok i niby sie dostal i nie dostal pozniej. Ja juz depreche chyba zlapalam :-(

Ja dopiero wrocilam do domu i gotuje obiadokolacje.A jeszcze przedemna wieczor w ksiazkach

Mychunia
ja chce zwiedzic Adršpašskoteplické skály i Český ráj

Missiiss kochana strasznie mi przykro.Mam nadzieje ze szybko sie wszystko ulozy :tak:

Malus
no to juz niedlugo i u Ciebie urlopik sie zacznie;-)[h=3][/h]

Malusiolka lekarka ktora mi dzis przepisala ten antybiotyk wie ze moge byc w ciazy. Dobrala ponoc odpowiedni. W ogole tam na dole tez mam stan zapalny :( bylam u ginka w sobote to sie smiala ze przy ciazy latwo o takie infekcje... Dostalam masc ale tez boje sie stosowac... Przy pierwszej ciazy rowniez mialam zapalenie ale kolo 3 miesiaca. Jeszcze mam masc z antybiotykiem na zapelenie spojowek :( nic nie biore na razie. Poczekam jeszcze pare dni. Ale mnie rozlozylo ;((( przynajmniej na forum bede zagladac.

reklama
Do góry