reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Babydust
Ze sluchu mial powtorke niestety czegos pewnoe nie uslyszal i wyszlo jak wyszlo. A psycholog. No coz stwierdzil jak stwierdzil :-( chyba bede w tej swojej pracy gnic do usranej smierci :-( nie mam pomyslu co z tym moim chlopem zrobic co mu doradzic co w ogole zrobic by bylo ok :-(

reklama
Missiiss kochana a innej pracy jakiejs nie ma na oku?Bardzo mocno zaciskam kciuki za Was.Mam nadzieje ze szybko uda mu sie cos znalezc

Czesc Słonka wpadłam tylko na chwile...

Chciałam Wam powiedziec ze i mi inofolic pomógł w pierwszym cyklu i to z jedna saszetka dziennie i jednym serduszkiem w czasie plodnym. Wykres był piękny, książkowy wykres ciążowy... Niestety moj organizm kolejny raz zwalczyl ciaze... Testy wychodziły od 8dpo, bete zrobiłam dopiero dzis, ale wiedziałam ze bedzie 0 bo dostałam dzis @. W sobotę pojechałam na ip bo temp spadła i dostałam luteine, niestety nie pomogła. Teraz czekam na wizytę u poleconego gina, robię badania i walczę nadal. Przynajmniej wiem ze nie ma problemu z zaskoczeniem, tylko problem z utrzymaniem...

Także która jeszcze sie zastanawia to niech inwestuje w inofolic ;)

A gdyby nie nasza Anula to byłoby ze mną gorzej, bo była ze mną codziennie... dziekuje Kochana :*

Kochane moje za Was dalej trzymam kciuki :* odezwę sie za jakiś czas, na razie wyluzowane dobrze mi robi ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair kochana przykro mi ze masz taki problem ale wierze ze lekarz ci pomoze!!!
Jutro ide na badanie:-) najpierw zrobie ten TIBC jak nadal wyjdzie ponizej normy robie te badania vo polecilas:-)
Bo rozumiem ze jesli bede miescic sie juz w normie to mam brac jeszcze to zelazo i problemu niema?;-)

Blair robilas hsg np? U mnie ewidentnie tez byl ten problem na hsg niby by droZne ale jak pisalam cos "wypadlo" i po hsg zaskoczylo . Oby tak zostalo.
Moze i u ciebie pomoze?

Tabasia ja od początku ciąży miała infekcję, bakterie w moczu itp i lekarka mi poleciła te dwie rzeczy pomaga :tak:

blair aby w końcu się udało zajść i utrzymać :-)

Blair strasznie mi przykro :( badz dzielna Bog Ci w koncu wynagrodzi te niepowodzenia ... zaslugujesz na zdrowa bezproblemowa ciaze i szczesliwe zakonczenie .. oby juz tym razem . Trzymaj sie i jak bedziesz gotowa wroc do Nas buziaki !!!!!

Misiss po burzy zawsze wychodzi slonce .. powiedz mu na poprawe humoru zeby ten gosc wsadzil sobie w tylek ta prace bo juz niedlugo bedzie mial o wiele lepsza !! Ja w Niego wierze i w Twojego malego babla tez <juz sie pewnie zbliza wielkimi krokami !!!> :*

Kurcze dziewczyny zrobilam test w 12dpo bo znowu tempka poszybowala w gore i wyszedl z bladziutka druga krecha
jak malz sie obudzi to dam mu do potwierdzenia bo sama w to nie wierze :)
trzymajcie kciuki zeby ciemniala :)

Blair czy ty masz jakies wspomagacze od gina ?
bo ja tez zawsze mialam problem z donoszeniem ciazy i bez duphastonu branego 2 dni po owu nie jestem w stanie donosic ciazy :(

reklama
Witajcie!

Blair- Wiesz jak mi jest przykro... :-( Mam tylko nadzieję, że gin szybko znajdzie przyczynę dlaczego zarodek nie zostaje z Tobą dłużej, i już niedługo będziesz nam pokazywała zdjęcia pokaźnego ciążowego brzuszka. Już lada moment! :laugh2:

Babydust- gratuluję cichutko, życzę oby kreseczka mocno ciemniała. ;-)

Miss- myślę podobnie jak Wątpliwości, że Mężuś raz dwa ogarnie temat nowej pracy i jeszcze utrze nosa staremu pracodawcy faktem, że znalazł o wiele lepszą pracę! Głowa do góry! ;-)

Majdaczek- jak na wczasach? Jeśli jesteś nad morzem, to u nas pogoda boooska, co? :-)

Shawty
- jak tam sytuacja u Ciebie?

Wątpliwości- Teściowa już przyjechała? Życzę duuużo spokoju. :laugh2: Powinnaś teraz zmienić nick na "Cierpliwości", hihi. :-)

Motylek
- co z Twoją koleżanką w ciąży, która miała podejrzenie stópek końskich u maluszka? Jak się to skończyło?

Aschlee-
jak przygotowania do egzaminu? Uczysz się po nocach? Kiedy mamy ściskać kciuki?

Gabis- pomaga syrop na wzdęcia u Ciebie? ;-) Melduj.

Asiu
- buziaczki :***

Miłego dnia Kochane!

Do góry