Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam nadzieję że mogę dołączyć mimo iż nie jestem w fazie starań?Hejmożna dołączyć?
Nazywam się Ania, mam 26 i półroku. Jestem po 2 ciążach poronionych (typowe wpadki). Teraz gdy mamy w miarę stabilną sytuację z Partnerem, myślimy o powiększeniu naszej dwójki
Jestem zielona jeśli chodzi o starania, więc nie ukrywam że liczę na pomoc
oczywiście jednocześnie zamierzam konsultować się z moim lekarzem, ale jest w innym mieście więc na wizytę wybiorę się jakoś w lutym. Z resztą na razie postanowiliśmy że nie staramy się jakoś konkretnie z liczeniem dni itd, tylko odstawimy antykoncepcję. Wstępnie planujemy jakoś może luty, raczej marzec ze względu na moją pracę [od razu po zafasolkowaniu będę musiała iść na zwolnienie]. Do tego czasu chcę porobić badania i podleczyć zęby, bo to podobno ważne.
To chyba tyle o mniemam nadzieję że mogę dołączyć mimo iż nie jestem w fazie starań?

bierz sobie wiesiołka i kwas foliowy jak chcesz się dobrze przygotować do roli matki. Jak odstawiasz antykoncepcję licz się z tym, że możesz mieć dłuższe okresy i nie regularne....