reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mychunia powiedz siostrze że różni są lekarze ale ten co to powiedział musiał mieć nie równo pod sufitem bo jakim wogóle prawem straszy młodą matkę ?? To facet nie wiele wie pewnie o wychowaniu i zajmowaniu się dziećmi.. Naprawdę porozmawiaj z siostrą i ją uspokój i niech postępuję z malcem tak jak do tej pory a zobaczy że dzidzi nic nie będzie :-)

Ja również trzymam za Ciebie Agnieszko kciuki :*
Zresztą ja każdej z Was życzę jak najlepiej bo tak dobrze człowiek się czuję mając po tej drugiej stronie ekranika bratnie dusze które pomogą, doradzą.. To niesamowite naprawdę jak można się tak zżyć :-)

Ostatnia edycja:
AsiaSzw to super że wyniki dobre :) ja kiedyś brałam castagnus na wyregulowanie okresu, ale to było lata temu, wiem że to ziołowy lek i właśnie dziewczyny starające się czasem go biorą

Hexanka witaj :)

wrr własnie TŻ napisał że będzie w domu po północy, sama sobie ten obiad zjem ;/

Asia- jaka masz tę PRL?

Karolina- a Ty masz jakies Dzieciątka?

Brr- uda nam się w końcu! Ja sie staram dluzej niż Ty i to z nieregularnymi @, więc mam gorzej ;-) Wiesz uda się, ale znając życie będzie to taki czas, w którym pewnie najmniej się tego spodziewamy...

Ja się trochę boję tego jutrzejszego monitoringu. Jestem ciekawa czy jajeczko pękło. Tego wykres na owu friend nie pokaże, prawda??

IMG_4211.jpg
Asia- jaka masz tę PRL?

Karolina- a Ty masz jakies Dzieciątka?

Brr- uda nam się w końcu! Ja sie staram dluzej niż Ty i to z nieregularnymi @, więc mam gorzej ;-) Wiesz uda się, ale znając życie będzie to taki czas, w którym pewnie najmniej się tego spodziewamy...

Ja się trochę boję tego jutrzejszego monitoringu. Jestem ciekawa czy jajeczko pękło. Tego wykres na owu friend nie pokaże, prawda??

Anusia jeśli o mnie pytasz to ja mam dwójkę dzieciaczków :-) Oliwkę ma 8 lat i Michałka który ma 6 latek wklejam ich zdjęcie <3

Załączniki

• IMG_4211.jpg
    IMG_4211.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
AsiaSzw, ja aktualnie od początku tego cyklu czyli od 1 stycznia biorę te tabletki costagnus, sa ziołowe wiec w niczym nie przeszkadzają a może pomogą :)

Anula pro mam 555 a norma jest 512 co o tym myslisz?
Pekl pecherzyk kochana dzialaj dalej ;-)

Karola ale slodziaki

Ostatnia edycja:
005.gif

Starające się: 27

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Kalisia - @ 23.01
CzekaCudu - @25.01
Styczeń

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

reklama
Blair, witaj :) Nie martw się postaramy się Tobie pomóc jak będzie trzeba. Jak chcesz być na liście staraczek, to podaj mi swoją datę @.

mligocka, zdrówka Kochana :*

agniecha, dobrze przeczytałam? Mateuszek chory? Zdrówka dla maluszka :*

Cyntia, każdy wiem jest dobry aby zostać rodzicem :) Życzę Wam szczęścia :*

mychunia, hahahaha sorki, ale nie mogłam się powstrzymać. Co za idiota każe Twojej siostrze tak robić? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam. Niech lepiej zmienia lekarza dla dziecka, bo dobrze na tym nie wyjdzie.

Hexanka, witaj :) Podaj datę @, to dopiszę Ciebie do naszej listy staraczek.

Asia, ciesze się, że wyniki są dobre :*

Blair, mój M wraca często 22/23-cia, a nawet po 24-tej potrafi wrócić z pracy. Wiem, co czujesz <przytul>:*

Karolcia, ładne masz dzieciaczki :* Widzę, że Twoja Oliwcia to też blondyneczka tak jak moja :)

agniecha, na razie ok u mnie, ale stresuje się tym, że teściowa w każdej chwili może przyjść na górę i coś nagadać do mnie. Martwię się jutrem, bo M jutro też cały dzień pracuje. Byle do środy, bo M ma do 16/17-tej wolne. W czwartek cały dzień wolne, w piątek też pracuje od 16/17-tej i w sobotę dopiero na 22-gą idzie do 3/4 rano ;) Oby teściowa trzymała się ode mnie jak najdalej, a będzie dobrze. Przez to wszystko głowa mnie boli.

Do góry