reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Karolina fajnie że dzieciaki się dogadują, ja z Bratem [10lat różnicy] też zawsze byliśmy takim rodzeństwem, a kuzyni nam zazdrościli relacji i teraz chociaż jesteśmy "starzy" to i tak nam zostało. Więc pewnie Im nie przejdzie :p wyglądają uroczo :)

Hexanka życzę w takim razie szybkiego zafasolkowania :)

Mychunia aż się nie chce wierzyć że takie rzeczy mówi kobieta i to lekarz! Niech Siostra koniecznie zmieni pediatrę. Moja Przyjaciółka poszła kiedyś z Synem [chyba ok roku] do lekarki po coś na kaszel i ogólnie lekkie przeziębienie, to ta jej dała syrop dla dzieci powyżej 12roku życia, z dodatkiem alkoholu ;/

reklama

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,mumminka,m-s,CzekaCudu,kalisia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki:-)Kochane jesteście:-)
Mąż wrócił z pracy i wypłakałam się w męskie ramie i od razu lepiej:tak:

Agniecha ja pracuje w dziale gdzie pracuje ok 150 osób, przy takiej ilości osób ciągle któraś koleżanka zachodzi w ciążę albo oznajmia że starają sie i chwila moment okazuje się że jest w ciąży. Więc wiem o czym piszesz. Nie jest to proste.

Z tych wszystkich nerwów nawet naleśniki mi nie wyszły. Taka ze mnie żona cały dzień w domu a jak mąż wraca do domu to ciasto zajda bo obiadu brak ehh

Mychunia jak przeczytałam ten post o zaleceniach lekarza/lekarki twojej siostry to sie przeraziłam. Dawno takich bzdur nie czytałam.

Hexana, Blair witajcie:-)

Anula będzie dobrze z tym monitoringiem, zobaczysz pęcherzyk pewnie pięknie pękł:)

kalisia, dałam Ciebie do poczekalni tak jak chciałaś. Kochana, @ przylazła? Jak się czujesz?

m-s,CzekaCudu,mumminka,wera86 - dałam Was do poczekalni, bo nie wiem co z Wami. Jakby co dajce znać aby przepisać Was na inną datę, albo do ciężarówek.

Blair, wpisałam Ciebie na listę. Planową @ masz dostać 14 lutego, a moja młodsza córka w tym dniu skończy półtorej roku :)

Kraolina, Ciebie też wpisałam. Trzymam &&&&&& aby @ nie przylazła :)

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Jak z Wami dziewczyny? Zaraz termin @, a jak się czujecie? &&&&&&& aby @ nie przyszła :* Jak będzie trzeba, to kija wezmę i pogonie b@bsztyl@ :D

iwo, edytuj listę na pierwszej stronie :) Trochę pozmieniało się na niej.

karolina, dziękuję :* Ale i tak nic się nie zmieniło/zmieni. Na razie nikt nic do mnie nie mówił, bo mnie nie widzieli. Jestem z dziewczynkami zamknięta w pokoju. Nie mam ochoty na nich patrzeć. Nawet chleb,masło i wędlinę wzięłam na górę zanim przyjechali aby kolację dziewczynką zrobić i też nocnik wzięłam, aby nie latać z dziećmi do łazienki. Znając życie to teściowa jak wróci M z pracy będzie siedzieć w salonie i będzie mnie komentować, bo ja schodzę jak M wraca do domu, aby jeść mu dać.

mychunia, nie ważne, ale widać, że się w ogóle nie zna na opiece nad dziećmi.

Dziewczyny, trzymam za każdą mocno &&&& aby w końcu pokazały się II kreseczki :* Coś nam się statystyki popsuły.

Ostatnia edycja:
Karolinka- śliczne Twoje łobuziaki :-D

Brrr- ja tez dzisiaj robiłam naleśniki... i będą mnie sporo kosztowały... wzielam laptopa do kuchni,aby robic z przepisu internetowego obiad. I co? Laptop spadł mi na kafle przy monitorze jest pekniete i nie można go zamknąć,bo cos się wyłamało i dziwnie trzeszczy. Wszystko co ważne szybko zgrałam na pen driv'a, bo czuje, ze to powoli koniec żywota mega laptopa... Ech, dół totalny... :-(

Asiu- napisz mi w jakich jednostkach masz ten wynik PRL?

Maluś- obyś dostała ten kredyt i szybko się wyniosła z tego domu, bo to już przestaje być śmieszne... :-(

Anula no niestety laptop to ma do siebie, że się potrafi zepsuć w nieodpowiednim momencie... ale pamiętaj w myśl naszych forumowych wczorajszych rozmów, że są rzeczy ważniejsze :tak:

reklama
Do góry