Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mianowicie mieszka on razem ze swoją siostrunią i siostrzeńcem i wie że szukam pracy. Siostrzeniec pracuje od 2 lat w Bon Prix ( udało mu się fuksem - gówniarz ma 22 lata nawet matury nie zrobił ) a że dupoliz jest straszny to już jest prawie kierownikiem działu spedycji nawet dziewuchę sobie poderwał która ma tam pół rodziny. No i ten mój teściu ciągle do mojego wydzwania że są przyjęcia prze agencje ciągle do firmy. Wiec mu mój powiedział, że jak miał teraz zwolnienie to byliśmy w tej agencji kilka razy i babka powiedziała że nikogo nie przyjmują , a nawet byliśmy bezpośrednio w firmie i z kadrową gadałam. Wiec on coś tam poburczał, a ja mu odpowiedziałam że skoro są przyjęcia to niech szanowny siostrzeniec jak idzie na popołudnie do roboty to jedzie ze mną do tej agencji i się przekona to możne jakieś punkty u kierownika zarobi jak wykryje że kłamią.. no to się wtedy zamknął i koniec gatki.

i tamtego mojego teścia głupka jednego podburza żeby dzwonił i piep... takie głupoty.

A mój Mężuś pędził dalej odśnieżać drogi... Dobrze, że chociaż się udało znaleźć czas na przytulenie