reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

watpliwosc, gdzie jesteś?:*

Miss, jak tam? Kochana, martwię się :(:*

Susel, a Ty gdzie nam znikłaś?:*

Anusia, jak dobrze pójdzie to też dzisiaj będę przytulać się z moim M. Miałam wczoraj, ale przez tą sytuację z teściową przeprosiłam męża i powiedziałam, że nie mam ochoty. Właśnie wraca do domu, to za około 15/20 minut będzie w domu. Przyjdzie po mnie, zejdziemy razem na dół, pozmywam po nas naczynia, usmażę kotlety na jutrzejszy obiad i wrócimy na górę. Będę spokojniejsza jak obiad będzie prawie gotowy. Jutro też cały dzień sama więc muszę jakoś sobie radzić.

brrr, nie będę przepisywać Ciebie w takim razie. Poczekamy parę dni i mam nadzieje, że nie będę musiała wpisywać Ciebie na 30.02. &&&&&&& aby @ nie przylazła :* Co do mojej sytuacji w domu, to raczej mogę zapomnieć, że się poprawi. Będzie coraz gorzej. Ale dziękuję :*

agniecha, już szukam kija na tą wredotę :*:*

miglocka, a jak Ty się czujesz? @ skończyła się Tobie? Ja wczoraj z nerwów miałam 2 plamki bardzo jasne, a tak nic. Skończyła mi się.

CzekaCudu, a może jednak nie przylezie @. &&&&&&&& :* Pamiętaj o tym krwawienie nie oznacza od razu, że ciąży nie ma. Ja krwawiłam przez pierwszy miesiąc przy dwóch ciążach i dopiero w 5/6 tygodniu testy wyszły + beta. Tak to myślałam cały czas, że to @.

ana, dzięki :* Będzie dobrze jak się wyniesiemy stąd. Na razie przez nich dzieciak mi coś nerwowy się robi ;/ A tak nie powinno być.

Przepraszam, że tak mało piszę, ale coś od wczoraj internet mi szwankuje. Staram się pisać jak działa, ale i tak zanim napisze mija godzina. A poza tym więcej czasu spędzam z dziewczynkami. Muszę ze względu na tą sytuację co się dzieje w tym domu.

Asia Kochanie, proszę Ciebie staraj się edytować wypowiedzi ok? :*

reklama
Maluśka - ja na razie się trzymam:-D chociaż u mnie bol potrafi przyjśc z nienacka i w ciągu kilku godz mam @
obecnie oprócz cycochów nic mi nie doskwiera

Trzymaj się kochana nie daj babsztylowi!!!!!! Na bruk cie nie wyrzucą a jak sie rzucać zacznie to policje wezwij. Jesteś żoną jej syna i masz prawo tam mieszkać.

Agniecha - a moze ten specyfik spowodował że nie masz objawów?

CzekaCudu - a ty masz regularne cykle? wiesz kiedy owu była?

Ostatnia edycja:
Asia, ok :* Myślałam, że piszesz z komputera :)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki za mnie. M właśnie podjeżdża na posesję, zaraz się rozbierze i przyjdzie po mnie na górę. Teściowa siedzi w kuchni i się znowu zaczynam denerwować, że zacznie się drzeć na mnie. Jeżeli coś powie, to w końcu jej powiem, że nie ona jest najważniejsza dla M tylko ja i niech sobie raz na zawsze zapamięta, że żona jest na pierwszym miejscu z dziećmi, a matka któraś tam z kolei. Znowu się trzęsę;/ Ta kobieta źle na mnie wpływa. U nas w rodzinie problemy z ciśnieniem i boje się, że ja też mogę mieć. W ciąży jak byłam lekarz kazał w tym kierunku zrobić badania, a ja nie robiłam.

Malusiolka trzymam kciuki.... badz twarda !! :tak:

Mi od kilku dni tak chce sie spac ze bym spala 20h na dobe... w dzien i w nocy.. no jakas masakra... a czuje sie taka padnieta jak bym nie wiadomo co robila... hmmm zastanawia mnie to... doslownie bym spala i spala....

AsiaSzw tez mi sie wydajeze ciut za wysokie... :tak:

Asiu- daj znać jak jutro po wizycie! Fajnie, że idziesz do innego ginka! Może będzie miał jakiś pomysł dla Ciebie :-D

Ja też jutro mam na 9. wizytę u ginki.

Olusia- no jak tam się masz śpiochu?

reklama
Anula1988 nio ja dzis bylam w pracy na 12h wiec wstawalam o 6 do pracy.... ale zasypialam w pracy na stojaco, nawet cola a ni nic mi nie pomagalo... teraz tez juz leze w lozku i zaraz ide spac... bo juz ledwo zyje... nie wiem co sie dzieje zemna... chyba mam spadek kondycji... wczoraj bylam z moim na spacerze, przeszlam 6 km, potem poszlam na obiad do tesciowej, wrocilam do domu chwile posiedzialam i normalnie mnie zmorzyło... poszlam spac o 21.. co jest do mnie nie podobnie,bo ja nocny marek jestem he he :tak: bylam tak padnieta po tym spacerze ze mialam wrazenie jak bym wrocila z pracy po 24h i padlam... i zasnelam momentalnie... nawet moj sie zdziwil...

Anula- trzymam kciuki za wizyte....

Do góry