• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam popoludniowo :)

Zaczne od gratulacji z okazji rocznicy dla Blair, mychuni i Tinus :-):-) Oby jeszcze wiele takich pieknych rocznic przed Wami! Ja z M. jestem od 5,5 roku, ale nie jestesmy jeszcze po slubie. Planujemy na przyszly rok. Czasem sama nie wierze, ze juz tak szybko zlecialo tych 5 lat :tak:

Jazza - chcialam Ci podziekowac za to co napisalas o cieszeniu sie zyciem, podejsciu do planowania ciazy itd. Podziwiam Cie za taki hart ducha, bo ja juz zaliczylam kilka dolkow po drodze. Jednak w ostatnim czasie tez staram sie podchodzic do tego bardziej na luzie i nawet zaczynam myslec, ze moze po prostu jeszcze nie jest mi to dane... Masz wielkie szczescie, ze spotkalas takiego wspanialego faceta. Moj ma podobnie, bardzo chce dziecka i mega mu przykro, jak ja sie przejmuje, placze itd. Moj M. to dla mnie naprawde jak wygrana w totka :-D

Julia - kciuki za wyniki badan! Mozesz mnie naniesc na liste, z tym ze ja w tym miesiacu na pewno nie bede testowac, bo nie mialam szansy zajsc ;) Wpisz mnie prosze na 27.08. Dzieki rowniez za kciuki :)

Malena - czytam, ze bierzesz duphaston. Lekarz Ci przepisal? (Zdaje sie, ze mam luke w postach z powodu urlopu :baffled:). Robilas jakies badania? Ja juz siedze jak na szpilkach, zeby pojsc do gin, ale poki M. nie byl u urologa, nie mam sie co wyrywac...

U nas jesieni ciag dalszy, codziennie 17 stopni, rano jakies 11 i deszcz na zmiane ze sloncem. Dzisiaj mialam na sobie zimowy sweter. Tyle w temacie lata.:angry::angry: Co niektorzy znajomi juz odpalili ogrzewanie, niezle, co?

Trzymajcie sie babeczki!

LiliMarlene niestety czas tak szybko ucieka :) czasami sobie myśle jak to będzie kiedy nagle obudze się jako 50-60 paro latka a własnie jak dzis nie bede wiedziała jak to mogło tak szybko zlecieć :) to tylko chyba pokazuje jak sie trzeba cieszyc chwila :)

Ostatnio dość zimno się zrobiło tak jak mówisz - zwłaszcza wieczorami i nocą - jak mi się tęskniło za niższymi temperaturami tak teraz się już zastanawiam nad tym :-p

Tinuś u mnie też nic ciekawego :sorry2: 19 dc, łeb czasem pęka już sama nie wiem od czego:confused: mam ochotę właśnie puścić pawia:baffled: te tabsy chyba tak na mnie działają:baffled:

lilyMarlene
byłam u gina i po prostu bez żadnych badań przepisał clo i dupka:confused: po tym clo miałam uderzenia gorąca - po skończeniu, a po dupku mnie mdli:baffled::baffled::baffled::baffled:

masakraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blair wybacz kochana ze dopiero teraz odpisuje ale tak strasznie sie czuje ze checi brak.. Tak mozna powiedziec ze wszystko teraz kupujemy na hura a i tak konca nie widac bo zawsze cos..kochana ja za ciebie mocno trzymam kciuki..wierze ze w koncu sie uda &&&&& i troszke fluidkow tez nie zaszkodzi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*

KasikP co tam u ciebie lobuzie?? Mdlosci nadal mecza??

Asia jak tam w pracy??

Anulka a co tam u ciebie kochana??

mligocka hop hop..

Dziewczyny porusze troszke inny temat bo szukam tego i szukam od dłuzszego czasu - czy może kiedykolwiek uzywalyscie kremu do depilacji bodajze veet, ale takiego który się smaruje chodzby nogi i po odczekaniu kilku minut się jedynie zmywa, a włoski same wypadaja - uzywałam tego kiedyś ale potem jakoś nie mogłam nigdzie kupic i teraz mi się przypomniało jakie to było swietne. Czy moze któraś z Was dziewczyny miała z tym styczność albo wie dokładniej jak się nazywa i gdzie mozna kupic?
Bylabym bardzo wdzieczna za jakąś podpowiedz :)

Julia ale nie martw się, własnie się zaczyna nowy cykl i ten juz bedzie napewno Wasz !!!
Odnosnie pieniedzy niby troszke - ale ile dni stresu zaoszczedzone, naprawde pełen podziw, że tak postawiłas sprawe i odrazu na bete :) Bardzo fajnie do tego podeszłas czego oczywiscie Ci kochana najbardziej zazdroszcze i trzymam kciuki mocno za następny cykl i wiem, że napewno ostatni jako staraczka :)) &&&&& :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Julia- szkoda kochana... ale trzymam kciuki za nastepny cykl, bo kurcze musi byc dobrze i nie ma innej opcji :-)

Tinus- dla Ciebie rowniez gratulacje z okazji rocznicy :-)

LillyMarlene- cieszy mnie, ze moje slowa pomogly :-). Dla mnie to najlepsze wyjscie- cieszyc sie zyciem, miloscia, ukochanym, isc na spontan i potem jak los da cieszyc sie jak sie uda i bedzie cudowna niespodzianka. Ostatnio strasznie dolowalo mnie to, ze sie nie udawalo, ze ciagle musze czekac w kolejce po spelnienie marzenia to sprawialo, ze lapalam dolki i bylo mi zle i moj M tez to znosil, wiem, ze ciekzo mu kiedy widzi mnie przybita i nie moze tak na prawde nic z tym zrobic i sam tez sie dolowal. Przez to bylam okropna dla otoczenia, bo czekam na dziecko 5 lat i tez swoje przeszlam. Depresje i mniejsze badz wieksze dolki tez mialam po stracie ciazy, bo chociaz nie bylam wtedy na nic gotowa to pragnelam tego, ale coz... zycie... pragne zajsc w ciaze, doswiadczyc tego, potem byc mama i wiem, ze mi sie to uda i ze to bedzie niedlugo.. wierze w to i kiedy ide z takim nastawieniem jest mi lepiej :tak:. I wiem, ze to bedzie ;-) tylko trzeba dluzej poczekac :tak:.

Archea- tez mam nadzieje, ze niedlugo bede kupowala spodnie z gumka :-D i ze bede rosnac i rosnac ;-). Tego nam wszystkim zycze ;-)
A odnosnie tych kremow do depilacji to i ja kiedys korzystalam. To sa kremy Veet- bodajze w niebieskim, zielonym lub rozowym opakowaniu.. nie jestem pewna, ale chyba w Rossmanie widzialam:confused:

Zmeczona jestem, wszedzie i w kazdej pozycji bym spala ;-). Poza tym stwierdzilam dzis, ze ten cykl jakis mam dziwny hehe. Wszystko na opak takie mam wrazenie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry