• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny bedzie dobrze mam nadzieje ze zasypiecie nas pozytywnymi testami;-)

Archea podchodze tak do tego bo mam plany ze jak nie ciaza to moze sie uda wyjechac do pracy na krotki okres;-)
Zobqczymy co mi do glowy strzeli hehe;-)

Lili oczywiscie jutro cie wrzuce na liste;-)

Mam wyniki moczh ale tak sie znam ze nic niewiem haha

reklama
Jazza, popieram to co napisałaś. Trzeba się zacząć cieszyć tym co mamy, a los nam może sam przyniesie coś więcej :) Ja zaczęłam wychodzić z podobnego założenia, jednak wiadomo jakieś tam nadzieje pod koniec cyklu zawsze są i zawsze będą :)
Jednak nie zamierzam się spinać. Postaram się, żeby było dobrze i żeby nie myśleć o tym ;)

Witam sie porannie :-)

Shawty- wlasnie :tak: tez pod koniec cyklu nadzieje zawsze mam i bede miala ;-) teraz np zastanawia mnie czemu oznak zblizajacej sie owu jezcze nie ma ;-)

Brrr zimno na dworzu.. ja nie chce i stanowczo nie lubie :no::-p to nie moje klimaty, bo juz marzne :nerd:

Milego dnia kochane :-)

Zdecydowanie mam tak samo :)
Pogoda mnie dobija, rano to aż się z domu wychodzić nie chce, tym bardziej jak budzę się rano i jest jeszcze ciemno/szaro na dworze.
Co do starań, to ja dopiero zaczęłam cykl. Pożegnałam się z @ i teraz zbliżam się wielkimi krokami do ovu :) Aczkolwiek mam dziwne przeczucia że i w tym miesiącu nic z tego nie wyjdzie :P

Aczkolwiek mam dziwne przeczucia że i w tym miesiącu nic z tego nie wyjdzie :P
a gdzie pozytywne nastawienie ? a gdzie afirmacja ? jeslli nastawisz sie ze nie wyjdzie to tak sie stanie :( "zaprogramuj" sie na to ze sie uda , po przytuankch mozesz sobie wyobrazac np ze nasionka przeplywaja przez narzady i gnaja w kierunku jajeczka, potem wyobrazaj sobie ze za 2 tyg robisz test i widzisz II kreski i wyobraz sobie ta twoja radosc i jak mowisz to swojemu mezowi a on sie mega cieszy

Wiesz co...czasem człowiek ma takie głupie przeczucie, że coś się stanie. Albo coś dobrego albo coś złego..Mimo sszczerych chęci za każdym razem przed terminem @ mam przeczucie, że to nie to. Potwierdza się.
Co ma być to będzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry