• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Shawty19 no mi tez sie ukruszyl, na wizycie sie okazalo ze ten zab po kanalowym i niemusiala mi znieczulac,a balam sie strasznie heh. We wrzesniu kolejna wizyta

AnnaMaria zdrowka;-)
Ja dzis ide di lekarza z tym pecherzem

Majdaczek mnie chwycily tak w 7tc i przymaly do 13tc wrrrr
Gratuluje wizyty;-)

U mnie to ukruszenie podchodziło bardziej pod złamanie. Nie musiała mnie znieczulać tylko od razu wzięla się do roboty, z tą różnicą, że wkradło mi się zapalenia dziąsła i muszę to podleczyć :) Dlatego takie długie leczenie :)

Czesc dziewczyny :)

Julka musze sprawdzic kiedy malpa przyjdzie bo teraz jestem po polsce na maksa wyluzowana i nawet mniejvwiecej nie wiem kiedy przyjdzie hahaha :P

Ktoras pisala ze trzeba myslec ze sie udali i ze sie jest w ciazy to sie uda:P ja przez pol roku tak mialam a potem nastepne pol roku depreche ze szok :P ja wole myslec ze bedzie co ma byc :p mi dobrze robi nie myslenie o tym :P nie mierz3nie tempki nie obliczanie :) jak obliczalam cudowalam temperatura szla w gore a na koniec @ to pozniej pare dni rozczarowanie ryk i zgrzytanie zebow :P
Ale chyba kazdy ma inna recepte by nie zwariowac :)

Aschlee u Was tez tak zimno juz w domu?? Ja to najchetniej juz bym ogrzewanie wlaczyla :P brrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry