reklama

Staraczki 2014 :)

Mam pytanie, moja gin. kazała mi zrobić trochę badań, morfologię, mocz, itp., ale oprócz tych badań HIV, czy jest to konieczne? Wiem, że na pewno to badanie będzie drogie, a Ja i tak zostawiam majątek na wizycie, bo chodzę prywatnie. Wiem, że fasolka najważniejsza, ale pytam czy spotkałyście się z tym i czy to konieczne. Zaznaczę, że przy dwóch poprzednich ciążach, nikt nie kazał mi robić takiego badania.

reklama
majdaczek ja mialam
tez skierowanie na hiv w tej ciazy i poprzedniej i wydaje mi sie ze teraz stardardowo lekarze kieruja na to badanie, zreszta w karcie ciazy tez jest wpisane

Ja sie tak ostatnio zastanawiam.. moze u mnie problem tkwi z zagniezdzeniu?? Nie zawsze testuje ostatnimi czasy prawie wca$e.. ale czasami sie zdazalo tak ze "pod lupe" bylo widac druga kreske.. testowalam wtedy np na drugi dzien i nie bylo juz praktycznie nic .. moze zarodek sie w ogole nie zagniezdza??? Myslicie ze jak zaczne brac acard na wlasna reke to moze to sie zle skonczyc ? Czy moze miesiac warto sprobowac??

nie mam pojecia juz czego probowac.. jak mierzylam tempke to druga faza zawsze miala wyzsze temperatury czyli owulacja jakby byla.. testy tez wychodza owulacyjne..

Bardzo prosze o jakies rady bo glowa mi juz peka :P

Madajczek faktycznie teraz to standard...ja na twoim miejscu poczekalabym z 2 miesiace i dopiero wtedy robila w razie W .

Watpliwosci chyba to nie jest dobry pomysl;/
Jednak powinnas zaczac chodzic do lekarza i po malu sprawdzac co moze nawalac...na wlasna reke niedzialaj

Majdaczek a ty chodzisz prywatnie do gina? Moze pojdz do lekarza pierwszwgo kontaktu i popros o skier na hiv. Ale dowiedz sie jeszcze w przychodni bo obilo mi sie o uszy ze hiv jest bad bezplatnym ale gwarancji nie mam. I tak jak dziewczyny pisza jest obowiazkowe na pierwszych badaniach wiec nie ma co czekac.

Watpliwosci Acard mozesz brac bo nie ma przeciwskazan natomiast bezposrednia przyczyna problemow z zagnierzdzeniem jest niski progesteron wiec sam Acard za wiele nie zdziala.

witam :-) nic mi się dziś nie chcę :no: dobrze, że zupka była z wczoraj. brzuch mnie dziś napieprza ostro! myślę żeby nospe zapodać. dziś 20 dc i już się zaczyna...:dry::dry: miałam kabaczka robić ale już mamę wezwałam do pomocy :-p:-p:-p mam jeszcze pytanie, czy myślicie że gdybym zwiększyła dawkę do 2 tabletek dziennie dupka to miałoby to jakieś znaczenie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry