reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie :)
Czy mogę do Was dołączyć?
Również staramy się o dziecko. To nasz 2 cykl starań i właśnie czekam na nieprzyjście @. Objawy ciążowe już stwierdzone ;) wszystkie subiektywne i niepewne :) Podbrzusze boli od 5 dni piersi bolą tylko po bokach, teścior zrobiony wczoraj negatywny ale do terminu @ było jeszcze 5 dni. Z jednej strony chciałabym już zobaczyć te 2 kreski , a z drugiej mam stracha zważając na moje ciążowe doświadczenia... ehh cięzki żywot ...
Tak czy inaczej miłego dnia życzę , chociaż pogoda pod psem... :)

jak poszlabym na bedte teraz to za 2 -3 h beda wyniki (nie wiem czy telefonicznie bede mogla zapytac jak nie to po 15 wezme wyniki... ale teraz zeby isc to mam stresa bo jak szef zadzwoni i mnie nie bedzie... a z pol godz mi zajmie - myslcie co moge powiedziec szefowi?? ...

(zawsze moge sprawdzic jak wroce czy dzwonil)

dobra to ja sie zbieram i ide- przynajmniej nadziei nie bede robic

Ja z plecami to mam o tyle dziwną sprawę, że ból promieniuje mi aż do pośladków. I w sumie najbardziej go odczuwam jak leżę i chce się obrócić na bok.
Najprawdopodobniej załatwiłam się tak na basenie :/ Ale jakbym miała wybór to bym nawet dzisiaj tam pojechała.
Wiecie co dziewczyny, tak trochę z innej beczki, mam takie cholerne wyrzuty sumienia co do mojego K., pojechaliśmy na ten weekend do Zakopanego, a mnie trafił się akurat PMS, popsułam ten wyjazd...i kurcze, chciałabym mu to jakoś wynagrodzić...Nie wiem, rozmawiałam z kolegą z pracy na takie tematy, to się śmiał ze mnie, że to dziwne, żeby mieć aż takie wyrzuty sumienia...:/

Przepraszam, że się tak uzewnętrzniłam, ale po prostu komuś to musiałam powiedzieć.

Hej

AnnaMaria
Lec na bete i &&&& zacisniete !:-)

Majdaczku
Z ta pogoda to masz racje. Ja bym tylko siedziala pod kolderka a tu nie ma tak dobrze bo dzieciem trza sie zajac zakupy obiad.... ale jak mi sie uda zajsc to jak najszybciej chce chce isc na l4... jesienia juz powiewa. Powiem ci ze ja lubie jak pada i jestem w domu. Lubie siedziec przy oknie wtedy :-)

Julia
Mozesz mnie dopisac na nowy termin @ na hmm 20 wrzesnia. Okres dzisiaj z rana zawitala. :-D

Witam wszystkie nowe staraczki :-)

Ja bym prosila bardzo bardzo o kciuki i fluidki w tym cyklu bo to ostatni cykl w ktorym moge sie starac przez zakonczeniem umowy w pracy. Dlatego doping mi wyjatkowo potrzebny ;-) jak znam zycie i tak pewnie sie nie uda no ale moze ten na gorze mnie zaskoczy? Postanowienia na ten cykl... inofolic 2x1 glucophage 3x1 (500mg) i clo od 5-9 dc. W polowie cyklu monitoring. Zobaczymy co z tego bedzie.

Shawty
A! To Ty bylas rownoczesnie ze mna w Zakopanym ;-) a co do pmsa hmm moze poprostu kolacyjka w domku a pozniej wspolna kapiel? :-) zalezy co Twoj chlop lubi ;-)

Milego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
Shawty
A jeszcze odnosnie plecow twoich. Sa takie plastry rozgrzewajace z ketonalu. Kup sobie pomagaja naprawde. Ja jak mnie przewialo i mialam korzonki to 3 dni prawie nie chodzilam tak mi na nogi promieniowalo :-\

reklama
Kochane - wlasnie wrocilam z bety.... polecialam od razu - szef nawet nie dzwonil wiec nie zauwazyl ze mnie nie bylo:) a zawsze moglam powiedziec ze szlam na badania bo chora jestem - mowilam mu ze przeziebienie lecze...

przed 16 lub jutro rano wyniki... powiedzialam czy przez tel mi podadza bo nie doczekam sie ... po co mam zyc nadzieja... zgodzili sie zrobic wyjatek...

ale mialam szczescie bo szef chwile po tym jak weszlam zadzwonil i zdazylam odebrac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry