reklama

Staraczki 2014 :)

Martaha- witaj i zycze powodzeniac:-)
AnnaMaria- kciuki :-)

Missiiss- no to zaciskam kciukasy z calych sil :-D

I kurcze rowniez prosze o kciuki, bo chce zajsc w ciaze teraz i pojsc na zwolnienie po 1 i najwazniejsze bo tego pragne z calego serca :-D a po drugie bo musze porzadnie odpoczac od tej roboty :-)

reklama
martaha witaj i powodzenia.

AnnaMaria zmykaj na betę i szybko pisz jaki wynik. Trzymam mocno za Ciebie kciuki. A bladziochami się nie przejmuj, bo rożnie z nimi bywa. Mi pierwszy wyszedł 6 dni przed terminem @. Ja na 4 dni przed @ zrobiłam kolejny test wieczorem i wyszła mocna druga kreseczka, a jak zrobiłam taki sam test na drugi dzień rano, to wyszedł bladzioch.

missiiss Ja też bardzo chciałabym iść już na L4. Ale u mnie jest trochę bardziej skomplikowana sprawa i muszę jeszcze poczekać, oby nie za długo.

Shawty- a dla faceta to kazdy inny i kazdemu potrzeba czego innego :-D jesli by o mojego chodzilo to bym powiedziala tak- pyszna kolacja, wino, fajne ciuszki ;-) i potem fajne przytulanki :-D

I przestane zyc nadzieja lub tylko nadzieja:)

ale jakos w to nie wierze ze wynik bedzie pozytyw.... przynajmniej nie bede sie nakrecac niepotrzebnie:)

bo wynik tak czy siak 4 dni przed @ juz powinien wyjsc prawda? jesli testy maja bladziutka kreseczke... - sprawdze czy te testy dzialaja... jeszcze jest opcja utrzymania ciazy...jesli sie okaze ze tak... bo raz mialam testy pozytywne ... ale wtedy mialam silne bole tydzin przed @ i w trakcie plamien... teraz sie dobrze czuje ...

kurcze juz chcialabym wiedziec - mam nadzieje ze wyniki beda dzis.

AnnaMaria, powodzenia :)

Oj tak, ja tez najchętniej bym poszła na L4, jak tylko dowiedziałabym się o ciąży. I również proszę o kciuki, przydadzą się w tym cyklu :)

Jazza, no z moim jest podobnie :) Żarełko pyszne dostał wczoraj :D Myślałam o sobocie, żeby właśnie zrobić mu kolację, napić się wina, jakoś fajnie się ubrać...ale póki co nic mu nie mówiłam, bo to byłaby niespodzianka :) Jednak wczoraj coś przebąkiwał, że musi jechać do rodziców coś tam zrobić i z kolegą się umówił na 'zabezpieczanie' podwozia w aucie :) także , pewnie będzie zmęczony i zły...

mam tylko taka obawe apropo lekow moich

dla bezpieczenstwa jakie leki na przeziebienie a szczegolnie katar? bol glowy ewentualnie mam wrazenie ze mam goraczke...

wiecie co... zaczal mnie lekko brzuch bolec - od czasu do czasu pobolewa - jak na @ ;( mam wrazenie jakby niedlugo miala przyjsc...

do tego te przeziebienie...

Ostatnia edycja:
AnnaMaria trzymamy kciuki wszyscy !!! tylko powinnas sie cieszyc ze objawow nie masz jesli jestes w ciazy :-) cały czas &&& za II :-)
Przyznam, że skusiłas mnie na test troche bo mam jeden dzień po Tobie na termin @ - a miałam być twarda :dry:

Martaha oczywiscie witamy Cie cieplutko i zapraszamy jak najczęściej :)) :tak: Wszystkie Ci życzymy powodzenia :)

Shawty nie przepraszaj bo to własnie my jestesmy od tego by tych problemów wysłuchac kochana - tak jak dziewczyny mówią, może jakiś miły wieczór, a nóż w sobote po tych robotach z autem z kolega miałby jednak ochote na miłą kolacyjke i przytulanki :) Odnosnie bólów pleców to mi promieniowalo na uda jak byłam w ciąży i przypomniały się problemy z nerkami, męczyło mnie to jakąś chwile, ale z tego co pamietam bez szpitala mi się nie obyło. Oczywiscie nie mówie, że Ty mozesz miec z tym problem, mozesz spróbowac tych plastrów.

Missiiss w tym cyklu juz napewno się uda - nawet nie myslimy inaczej :-)

witam się i ja :-)

AnnaMaria
trzymam mocno kciuki kochana:tak::tak::tak::tak: nie denerwuj się i nie myśl o tym, że @ mogłaby przyjść ;-)

Martaha witamy w naszych skromnych progach :-p:-p

missiiss także powodzenia w następnym cyklu :tak: pomyśl, że w końcu jesteśmy "staraczki 2014", a rok 2014 już zaraz się kończy i wszystkim nam się uda :-D:-D:-D:-D

reklama
ja kupilam ich wiecej wiec sobie robilam i tym sposobem zostaly mi tylko 3 ... wczesniej byla tylko I (kilka dni temu) dzis zrobilam bo piersi bola i brzuch na @ wiec pomyslalam - a zrobie jak bedzie negatyw to znaczy ze nic z tego i bede czekac na @ a tu bladzioch - i zobaczymy czy mnie w konia bladzioch zrobil....jeszcze 5h - wierze ze wyniki beda dzis.... i tak nastawilam sie na wrzesien ale ten test tylko dodal nadziei...

martaha witam rowniez:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry