• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ciezko nie ciezko.. raczej chodzi o to ze w polsce za te same badania wydam polowe mniej :P jesli mam mozliwosc zrobic to duzo taniej to wole poczekac ta chwile ..

Jak patrzylam kiedys to progesteron albo prolaktyna i cala tarczyca kosztowala kolo 70e a ja w polsce zrobilam tarczyce prolaktyne ob i morfologie za 89zl .. plus gin to jakies 100euro a w polsce kolo 150/200zl...

A tak z innej beczki.. to zwariuje dzis w tej robocie :-p wierca, kuja sciany, bo sie okazalo, ze wlasciciel budynku niedoplinowal wczesniej by zrobic droznosc przewodow wentylacyjnych... zamawialam na dzis kontener, ktory nie dojechal i jak zadzownilam do tej firmy to mi powiexzili, ze zapomnieli, ze mieli podstawic :no: na taka cudowna firme nam zmienili teraz przez ustawe smieciowa, ze same problemy :no: jednym slowem wariacja.. i jak tu nie zwariowac :-D nie no wszystko zrzucam na to, ze dzis poniedzialek :-D

Shawty
Skoro owu ma byc w czwartek ? To jeszcze czas masz :-) chyba ze bylo w tamten czwartek... ale wiesz rozne rzeczy sie zdarzaja :-) najlepiej byc pewnym ze nic z tego i pozniej pozytywnie sie zaskoczyc :-)

Watpliwosci
Pewnie ze lepiej poczekac i mniej kasy wydac. W koncu na ciuszki dla maluszka musisz zostawic troche kasiury ;-)

A ja wlasnie ziemniaczki gotuhe do wczorajsztcg schaboszczakow i zabieram sie za mizerie :-)
Patrzylam chwile czy jakas praca jest u mnie ale lipa... szukam juz pracy jakbym podswiadomie wiedziala ze nic z tego... a przeciez musi sie udac teraz no. Strasznie sie boje rozczarowania we wtorek na usg....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry