• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Julka uwielbiam turcje jest cudna i tez mi sie marzy wlasnie tam podroz poslubna :) ja milo wspominam turcje bo nie mieli miejsca w tym hotelu w ktorym mialam byc i mielismy do wyboru albo bangalow i zwrot calej kasy albo hotel 5gwiazdkowy :) wybor byl dosc oczywisty i hotel byl booooski !

Anna ja powiem tak wiem ze sie stresujesz ale nie mozesz tak do tego podchodzic bo przezyjesz ciaze w depresji a nie szczesciu...
Kazda z nas duzo dalaby zeby byc na twoim midjscu ... nie czytaj o poronieniach pustych jajach tylko uwierz w siebie i to zycie ktore w sobie nosisz . owszem zycie plata figle i bywa roznie ale ciesz sie tym co masz tu i teraz!!! Jestes szczesciara i jestes juz o krok by spelnic swoje marzenie o ktore wiekszosc z nas prosi blaga i modli sie co noc ... ANNA TERAZ JEST TWOJ CZAS I OD CIEBIE ZALEZY JAK GO PRZEZYJESZ!!!!

reklama
Watpliwosci pieknie to ujelas;-)
A w jakim miescie byliscie? My alanya piekne miasto:-D♣★♣
No to super ze taki hotel mieliscie;-) no my mielismy super standard hotel;-)
Widzisz a ja strasznie niechcialam leciec do Turcji to moj M mnie przekonal i bardzo sie ciesze:-D
Teraz ja napieralam na inny kierunek bo on koniecznie do Turcji by chcial mam nadzieje ze niebede zalowac:-D

Sola7 gdzie sie podziewasz?

No dzisiaj troche wczesniej w domu :-D

Watpliwosci
kochana a Ty nie masz tu ubezpieczenia zdrowotnego? Ja robilam wszystkie badania za free.

Malus odezwij sie do nas kochana

Ostatnia edycja:
Julia ja narazie czekam na @, kusi bardzo ale staram się podejść do tego jako tako spokojnie, w sumie 2 dni to dam rade, ale dziękuje że pytasz :) zaraz postaram się napisac ciut wiecej bo tak piszecie duzo i szybciutko że musze Was troszke ponadrabiac przez chwilke teraz :)

Kochane Dziewczynki podczytuje Was z doskoku :)

AnnaMaria bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo :) ta lekarka jakas niepowazna!! Ciesz sie kobietko i nie martw na zapas. Ja jak zaszlam w pierwsza ciaze to od razu polecialam do rodzinnego (bo tu ciaze prowadzi taki lekarz) a ona do mnie ze za wczesnie. Ja na to "pani,jestem w ciazy na pewno,test mi wyszedl,prosze mi zalozyc karte bo na pewno wszystko bedzie dobrze". Mo i wyjscia nie miala :D
Dlatego Ty tez sie nie przejmuj bo innej opcji nie ma ;)

Aschlee, Archea, Mississ, Watpliwosci, Julia, Shawty, Jazza, Lili, Malena i reszta Staraczek Wy tez sie doczekacie. Mam nadzieje ze juz niedlugo :) trzymam kciuki i moc fluidkow ~~~~~~~~~~~\♡

U mnie leci choc pochorowalam sie bardzo. Wczoraj goraczka plus taki bol gardla ze chyba jeszcze w zyciu takiego nie mialam :( dzis juz nie mam temperatury ale gardlo boli dalej :( a tu nic nie mozna....

Watpliwosci - masz racje - przesylam wirusy :*

Uda sie - uda zobaczycie:) ja mialam mala nadzieje ale myslalam ze sie nie udalo w tym mscu - robilam test i naprawde myslalam ze nic z tego...

Macie racje bede juz spokojniejsza:) w sumie bedzie jak Bozia zechce...:) a tyle razy mi pomagal Bog w innych rzeczach wierze ze bedzie dobrze:)

bede sie modlic odtad za siebie i za was tez:*

Mam pytanko tylko ja mam kwas foliowy co jest na nim napisane 1 tabletka 400ug i 30 tabletek po 120mg... i zeby brac po jednej dziennie... ale wiem ze sa jakies normy czy wystarczy po tej jednaj????

:*

reklama
Tabasia wlasnie myslalam o tobie i chcialam zapytac jak tam, u ciebie tez niedawno widzialam suwaczek byl ze 4 tygodnie... a to juz zlecialo i juz 7:)

Watpliwosci i inne ja juz nie pamietam a probowalyscie z tymi testami owu? ale tak miesiac w miesiac - nie wiem ale tak jakos od poczatku w nie wierzylam i dalej wierze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry