• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Archea a pisze tyle poniewaz jestem w domki, jutro do pracy pozniej zakupy...wiec juz wpadne wir "niemam na nic czasu"
No jestem ciekawa to jak w dni @ jesli sie nie pojawi testujesz?;-)

Tabasia kochana zdrowka:***** a jak tam fasolinka? Daje znac o sobie?

Blair co tam u Ciebie? Pisze na priv i cisza:p

Malena o kobietko jak ty nas a napieciu trzymasz nu nu nu;-) mam nadzieje ze pojawisz sie z dobrymi wiesciami;-)

AnnoMario masz dwa rodzaje tabletek? Bo ogolnie podstawa kwasu to 400 ug wiec spokojnie jedna dawka...za chwile i tak przejdziesz na witaminki;-)

reklama
Julia - no wlasnie to te same tak na nich napisane w ug i w mg... na nich jest napisane ze nie przyjmowac wiecej niz jedna- narazie tak biore i w takim razie tego nie zmieniam:)

Fajnie ze te tabletki sa takie malutkie - i nospa tez... wiecie od malego mam taka fobie ze nie polkne zadnej tabletki :) i musze pogryzc heh ale te sa takie male ze jeszcze udaje mi sie polknac (ale bez duzej ilosci plynow ani rusz):)
to mam nadzieje ze witaminki tez nie beda duze:) chyba ze sie naucze polykac:)

no wlasnie Malena ucichla.... Archea &&&:) juz nie wiem na kogo tam czas jest z testowaniem - za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :* :* :*

ja sobie teraz bede robic frytki - wiem ze niezdrowe ale no lubiem:) a moze to chociaz zjem jak przyszedl smak, bo na reszte nie mam ochoty i od jakiegos czasu chodza za mna sledzie w smietanie:) ale to dlatego ze dawno nie jadlam:) jak dlugo czegos nie jem to takiego smaka mam potem:)

Ostatnia edycja:
Jak mi milo ze mnie pamietacie :) :) :)

AnnaMaria leci leci. Druga ciaza jakos szybciej... ja pisze z fona i nie widze suwaczkow wiec sama nie wiem ktory to tydzien ;)

Julia fasolinka daje znac okrutnymi mdlosciami :( gorzej niz przy synku. I jeszcze ta choroba mnie dobila :( mam naprawde dosc...

Annamaria
To nie kupuj feminatal mama bo one sa duuuzze :-) skoro nie lykasz wiekszych

Malena
My czekamy ciagle... zaczynam sie martwic o ciebie:-(

Ostatnia edycja:
Misiss w tym miesiacu przygotuj poduszke pod tylek po bzykaniu 15minut nogi w gorze zaciskaj miesnie kegla i modlimy sie o owulke!! Ja Ci mowie teraz sie musi udac :)
A testy owu robisz w tym miesiacu??

Ja robie caly czas jak mam potwierdzone ze bedzie owu. I mieeze tempke caly czas. A co do nog w gorze ja zawsze po bzykanku dupke mam wyzej niz glowe bo prawie swiece robie :-P powaznie . Zeby dobrze sie zassalo haha ;-)
Watpliwosci to dzialamy! W tym cyklu nie ma litosci i bedzie fasolinka:-)

Hahaha Watpliwosci nie przesylam takiego dziadostwa :D przesylam tylko ciazowe fluidki!!!
Tak boli ze placze jak jem ;( Nikomu tego nie zycze...
Echhh ide zalegac dalej...

reklama
Tabasia
Kochana zdrowiej! A jakies cus lekarz ci przepisal? Oscilococcilum lub cosik innego? Nie wiem czy hasco septem nie mozesz psikac gardla. Musisz poczytac. Wspolczuje. Trzymajcie sie tam z fasoliinka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry