Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie spedzamy ostatni wieczor z rodzicami, bo jutro wracaja do domu.

żyję
i mam się całkiem nieźle 
testu nie robiłam bo nawet nie mam czasu go kupić - serio:-) całe dnie siedzę z dzidziusiem :-):-) dziś 25 dc, żadnych oznak niczego 

jakoś nie śpieszno mi do jego robienia bo absolutnie nie czuję, że wyjdzie pozytywny
nienawidzę testów!!!!!

może zrobię, ale jeszcze nie wiem kiedy 
Lanie na kolanie sie nalezy:-) Nie wiem czy cxytalas ale caly weekend i dzisiejszy dzien wypatrywalam za toba ty niedobra ty ;-) nunu juz rozwazalam ze albo euforie masz albo dol mega wiec ciesze sie ze jest ok :-) oby ta dzidzia cie zarazila dzidziusiowatoscia i wyczarowala w brzusiu fasolinke :-) daj znac jak bedziesz testowac bo my tu wszystkie niecierpliwe 
Malena
NO NARESZCIE KOBIETO!!Lanie na kolanie sie nalezy:-) Nie wiem czy cxytalas ale caly weekend i dzisiejszy dzien wypatrywalam za toba ty niedobra ty ;-) nunu juz rozwazalam ze albo euforie masz albo dol mega wiec ciesze sie ze jest ok :-) oby ta dzidzia cie zarazila dzidziusiowatoscia i wyczarowala w brzusiu fasolinke :-) daj znac jak bedziesz testowac bo my tu wszystkie niecierpliwe

jak tylko coś się u mnie wyklaruje na pewno dam znać ;-) obiecuję 

chocby nie wiem co 

jest najlepszym co nie w tym zyciu spotkalo