• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie Kochane wieczornie!

u nas leje, ale dzisiaj obylo sie bez odpalania ogrzewania :happy2: Wlasnie spedzamy ostatni wieczor z rodzicami, bo jutro wracaja do domu.

Tabasia - zyczeCi duuuzo zdrowka!
AnnaMaria - zmieniaj Kochana gina i sie nie przejmuj. Trzymam kciuki! I nie przepraszaj za posty bo od tego jest Forum, zeby sie wygadac.
Jazza, watpliwosci, shawty, Miss -z calego serca zycze Wam dwoch kreseczek &&&&. Kiedy musi nam sie udac...

Julia - ja nie testuje, bo mam drugi dzien plamienia i najprawdopodobniejjutro rozkreci sie @ :no:

ALe sie usmialam ze sposobu na ciaze, bo ja tez po kazdym przytulaniu robie prawie ze swiece, poki co bez efektow... A spie na brzuchu, wiec ta metoda chyba tez nie dziala :confused:

Dzieki za kciuki i dobra energie. Wiecie, ze mi ulzylo, ze z M. jest wszystko w porzadku. Teraz jak najszybciej umwie sie do gin, zeby mi zlecila badania i niech sie dzieje wola nieba, bo ja na nic wplywu nie mam... Fasolce sie do nas nie spieszy i tyle.

Smaku mi narobilyscie tymi obiadami. U mnie dzisiaj bylo leczo - rodzice przywezli wlasna cukinie i pomidory, a robilam wegetarianskie, pycha!

MALENA, ODEZWIJ SIEEEEE!!!

Trzymajcie sie

no hej :-D żyję :-p i mam się całkiem nieźle :-p:-p testu nie robiłam bo nawet nie mam czasu go kupić - serio:-) całe dnie siedzę z dzidziusiem :-):-) dziś 25 dc, żadnych oznak niczego :confused::confused::confused::confused::confused::confused: jakoś nie śpieszno mi do jego robienia bo absolutnie nie czuję, że wyjdzie pozytywny :tak: nienawidzę testów!!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: może zrobię, ale jeszcze nie wiem kiedy :-p
buziaki dla Was wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

AnnaMaria dziekuje za &&& i oczywiscie całej reszcie bo już zapomniałam - chyba zaczne stosowac te multi cytaty >< bynajmniej przepraszam...

Julia myśle ze tak może w czwartek-piątek O.o nie myślalam nawet tak o tym, narazie moje zycie spoczywa na środzie z myślą czy przyjdzie @ czy nie :-) zwykle mam jak w zegarku wiec nie specjalnie doliczam dni +/- :) i nerki mi się odezwały po takim czasie rozstania - jeśli to ciąża to szybko nie dadzą o sobie zapomnieć tak jak miałam przy pierwszej ciąży...

Tabasia czasami wchodze na wątek ciężarówek i troszke Cię/ Was podczytuje takze nikt tutaj napewno nie zapomina :))

&&&&& za wszystkie co by szybciutko widziały swoją fasolke :))

Malena super że się odezwałas :)!! trzymamy wszystkie &&&& i czekamy na wiesci pod koniec tygodnia - roboczego oczywiscie :)

Ostatnia edycja:
Malena
NO NARESZCIE KOBIETO!!:-D Lanie na kolanie sie nalezy:-) Nie wiem czy cxytalas ale caly weekend i dzisiejszy dzien wypatrywalam za toba ty niedobra ty ;-) nunu juz rozwazalam ze albo euforie masz albo dol mega wiec ciesze sie ze jest ok :-) oby ta dzidzia cie zarazila dzidziusiowatoscia i wyczarowala w brzusiu fasolinke :-) daj znac jak bedziesz testowac bo my tu wszystkie niecierpliwe :-P

Tinus
Haha tata powiadaz?:-) moi jakby sie dowiedzieli ze sie staramy to by mnie udusili :-P jasko im juz niezle daje popalic ;-)

Tak czekam i czekam az mi wida wystygnie na inofolik :-D

Malena
NO NARESZCIE KOBIETO!!:-D Lanie na kolanie sie nalezy:-) Nie wiem czy cxytalas ale caly weekend i dzisiejszy dzien wypatrywalam za toba ty niedobra ty ;-) nunu juz rozwazalam ze albo euforie masz albo dol mega wiec ciesze sie ze jest ok :-) oby ta dzidzia cie zarazila dzidziusiowatoscia i wyczarowala w brzusiu fasolinke :-) daj znac jak bedziesz testowac bo my tu wszystkie niecierpliwe

dzięki za dobre słowo :tak::tak:jak tylko coś się u mnie wyklaruje na pewno dam znać ;-) obiecuję :tak::tak::tak:

Tabasia- zdrowka zycze dbaj o siebie :tak:

Missiiss- dokladnie w tym cyklu nie ma litosci :-D chocby nie wiem co :-D

LilliMarlene- super, ze wyniki meza bardzo dobre zobaczysz uda sie :tak:

Archea- kciuki, oby to bylo to ;-)

Malena- super, ze sie odezwalas i kciuki zaciskam kochana :-)

Co do pozycji po przytulankach to o nogach w gorze wiem i stosuje, ale lezenie na brzuchu jeszcze nie ale wyprobuje a co mi tam. Moj M sie z emnie smieje kiedy tak leze z nogami do gory i robie swiece to mu wtedy tlumacze, ze wszystko musi splynac i trafic gdzie trzeba i nic sie nie zmarnowac

Chcialabym byc juz w ciazy, ale wiem wiem to juz niedlugo.

Jestem padnieta po dzisiejszym dniu, ehh na koniec dowiedzialam sie, z emoj przyjaciel ma nowotwor i to zlosliwy.. cest la vie.. probowalam podniesc go na duchu.. chyba sie troche udalo.. juz jutro idzid do szpitala.. beda mu sprawdzac czy nie ma przerzutow, a potem operacja itd.. ehhh powiedzial, ze czeka na wiesci ode mnie o zafasolkowaniu...

Ide do mojego M jak dobrze, ze go mam :tak: jest najlepszym co nie w tym zyciu spotkalo :-D

I jak dobrze, ze Wy dziewyny jestescie :-D

Dobranoc :-)

reklama
Jazza strasznie mi przykro z powodu choroby przyjaciela...trzymam kciuki zeby nie bylo przerzutow....tak kiedys gadalam z mezem...chcialabym byc takim megamozgiem i wynalezc lek na nowotwory.

Dobranoc kobietki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry