• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss- kciuki za rzucenie palenia i diete :tak: rzuc te fajki, bo kasy szkoda, a zaraz bedziesz musiala ciuszki dla dzieciaczka kupowac :-D
Kiedys popalalam, bo moj byly palil, ale sama z siebie rzucialam, bo uznalam, ze to nie dla mnie ;-)

reklama
Ja nie paliłam nigdy, i w sumie każdy się dziwi, bo nawet nie próbowałam :)
Mój K. popala czasem, znaczy się, szczególnie jak jest z jednym kolegą, przy piwku, czy tak o...a mnie to niemiłosiernie wkurza :(

Julia oby to było to - tylko pozostaje czekac :)

Missiis rzuc to szybciutko, podlicz sobie ile wydajesz a na to miejsce poleca ciuszki dzieciece za nie długo - a na nerwy to sobie zacznij rzuc gume chociazby zeby zajac jakos usta :tak: bynajmniej trzymam kciuki za rzucenie tego okropnego nałogu :)

Shawty ja tez nie próbowalam i zawsze mnie dziwiły osoby palące, że co w tym takiego jest: śmierdzi, kosztuje, można sobie scharatac zdrowie a co jeszcze lepsze to nie powoduje jakiegos polepszenia humoru czy innych bajek.. Własciwie to z mezem nie palimy i nie tolerujemy

hejo:)
ja tez sobie czasem popalalam :P ale tak od czasu do czasu jedna fajeczke ze znajomymi a moj maz nie pali i nie toleruje totez zawsze sie denerwowal:) i dobrze ze nie pali bo pewnie jakby palil to tez wpadlabym w nalog a tak on mi zabranial:)

no teraz to w ogole nie ma mowy o paleniu:)

Mnie dzis brzuch naprawde mniej boli.... bardziej bola mnie z tylu plecy, na dole... nie wiem czy zle spalam. a podbrzusze to najbardziej w czwartek dawalo o sobie znac a teraz malo... moze dlatego ze czesciej odpoczywam.

Dzis @ miala przyjsc - narazie nie ma zadnych plamien... za to codziennie widze mleczny sluz - zwykle go nie bylo:) no i cycki bola... juz nawet nie same sutki, ale cale, sutki najbardziej... no i czasem swedza... ale da sie wytrzymac...

czekam na wiesci dwukreskowe:):)

Mychunia to szybkiego kiszenia ogorkow;-) ja nielubie zaprawiac itd...

Shawty ja tez nigdy niepalilam i niepale, maz dokladnie jak teoj popala jak sobie wypije, wtedy niekarze mu sie do mnie zblizac haha.
Na czescie to rzadko jest;-)

Aschlee no to ciekawe co...czulam mokro polecialam do wc a tu cisza...brzuszek pobolewa od wczoraj:/
A dzis tez do szkoly?

Archea no ciekawe co z tego bedzie;-)

Tabasia to musisz skrobnac jeszcze raz posta;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry