• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Uhhh pogoda jest tragiczna od wczorajszego wieczora non stop leje deszcz , szaro buro az sie deprecha zalacza od takiej pogody ...

Załączniki

• 1409051973641.jpg
    1409051973641.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
No dobra, pisze :D
Zalogowalam sie w koncu na kompie.

Moje samopoczucie ciut lepsze, bol gardla w skali od 1-10 oceniam na 6, wiec idzie ku dobremu, bo wczoraj rano dalabym 15... Nie mam temperatury, ani innych dolegliwosci, wiec jutro do pracy zapewne :/ Czuje sie jeszcze taka rozbita i chora, ale wazne,ze powoli ten koszmar sie konczy.

Mississ czy owsianke jesz sama? Ja dodaje orzechy, suszone owoce,miod, a czasem troszke cukru sobie sypne i mi bardzo wtedy smakuje. W ogole to cala nasza rodzinka przeszla na owsianke, bo jest po prostu zdrowsza. Najciezej bylo z synkiem, bo on codziennie rano pochlanial miche platkow, najlepiej czekoladowych. Ale madry chlopak dal sobie przegadac i teraz wcina owsianke, podsypuje mu co prawda lekko kakaem, ale jest postep :) w tych platkach tyle dodatkow teraz jest, ze szok.

Ja kiedys palilam, ale z dnia na dzien rzucilam. Smrod jak dla mnie, wyrzucanie kasy w bloto i rujnacja zdrowia.
M nie pali, prawie nie pije i mi to bardzo odpowiada :)

Jazza strasznie mi przykro z powodu Twojego przyjaciela :( Pewnie mlody chlopak? Wlasnie raka boje sie najbardziej...

Majdaczku mam nadzieje, ze syncio szybko wroci do zdrowka :)
Ja w pierwszej ciazy od 6tc mialam rwe kulszowa. Teraz tez sie zaczynalo cos rozkrecac, ale na razie cisza. Ja ponoc w styczniu pozbylam sie kamienia, nic nie czulam, ale bylam juz w szpitalu na mocnych lekach, bo dostalam takich bolesci, ze m mnie na wozku wiozl na ostry bo nie moglam kroka zrobic. Na koniec taki fajny lekarz sie mnie pyta - to co porod lzejszy? A ja na to - nie wiem, bo mialam zaplanowana cesarke hahaha. Ale tak na serio, bol nie do opisania!!

Julia, Aschlee podejrzane macie objawy hihihi :)

Lili a Ty jak i Twoja @? Ojjj dobrze ze m zdrowy. Teraz tylko Ty sie przebadaj i do dziela ;)

Sorry, ze tak tu u Was ciagle pisze, ale strasznie sie z Wami zzylam i Wam bardzo mocno kibicuje :)
Mam ogromna nadzieje, ze wszystkie zobaczycie w koncu te upragnione 2 kreseczki!!

Tabasia bardzo bym chciala...aczkolwiek zalacza mi sie myslenie ze doopa blada bo zaczal bolec mnie jajnik :(

Watpliwosci u mnie tez tak zimno i mokro

Ostatnia edycja:
Tinus
Aaahh to wszystko juz rozumiem :-)

Dzieki za kciuki przydadza sie glw przy diecie ;-) fajki hmmm co do nich to ja lubie palic ;-) ale przyznam ze jak wczoraj i przedwczoraj palilam to mi jakos tak niesmakowalo. Mam nadzieje ze dzisiaj nie zapale. Gorzej jak wroce do pracy...
Dzisiaj i wczoraj czulam po troszku prawy jajnik wiec sie ciesze. Mam nadzieje ze to dobry znak. Lewy spi i nawet mu sie tylka nie chce ruszyc... eh uparciuch. Nawet nie wiem czy on w ogole pracuje.

Majdaczek
Ja mam dyskoparie ale rwe kulszowa przeszlam w liceum... myslalam ze umre... obrocic w lozku sie nie dalo a co dopiwro wstac czy chodzic...

Ja własnie tez na parterze - na poczatku nie moglam sie przemoc i dosc dziwnie mi było bo jednak jakies ograniczenia w głowie sa chodzby co do otwierania okna w nocy (jakos sie nie czuje bezpiecznie wtedy) - a powiem tez ze jest jednak cos gorszego, zawsze jak ktos przychodzi z poczta badz ulotkami to do kogo dzwonia? no własnie do pierwszej osoby na liscie którą oczywscie jestesmy my.. ale da sie przyzwyczaic do wszystkiego :)
aha - czasami parter mi pomógł i moje zostawianie okna na uchylne - nie mamy głowy co do kluczy i zdarzało sie ze z moim M wspinalismy sie po sobie zeby dostac sie do domu wiec zawsze jakies dobre strony sie znajda :)

Archea
No niezle :-) ale tak jak mowisz zawsze sa plusy i minusy. Ja zawsze lubilam wysoko mieszkac :-)

Tabasia
Ja owsianke gotuje na wodzie i dolewam mleka i sole troche. Jem tylko taka bez dodatkow zeby zmniejszyc a raczej wyregulowac cukier by nie miec napadow na slodkie i platki sa do tego genialne. Nie lubie slodzonej i z rodzynkami czy innymi dodatkami. :-) i chyba zadnego z domownikow do niej nie przekonam :-)

Ja mieszkalam z P najpierw na 3pietrze na poddaszu i nigdy wiecej :P goraco latem vylo tak ze moczylam bluzke wirowanie w pralce i latalam po domu w mokrej .. no i schody grrrr z ciezkimi zakupami masakraaa...
A tutaj parter ale mamy wszedzie rolety anty-wlamaniowe, cale lato przyjemnie w mieszkaniu i juz nie przerazaja mnie zakupy :) poza tym tutaj jest cisza i spokoj .. ulica jednokierunkowa wiec ruchu tu tez wielkiego nie ma :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry