• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Annamaria
Swoje gniazdko to juz mega duzo. Ja tez chyba gdyby nie to mieszkanie to nie wiem czy bym sie zdecydowala tak na 100% na kolejne dziecko. A teraz jak juz od jakiegos czasu mamy zapewniona ta gore ktora byla w stanie surowym chyba tyle lat ile ja mam , to juz latwiej zaplanowac rodzine i taka pewnosc sie ma ze nikomu sie nie bedIe wchodzilo w droge i przeszkadzalo. A i po pracy rodzice beda mieli jak odpoczac :-)

reklama
Osiczanka- witaj :-)

Shawty- trzymaj się z tymi plecami kochana :tak:

Tabasia- dziekuje, wiesz to jest już facet w sile wieku, ale przyjaciel jakich mało i nie mogę przestać myslec o tym wszystkim

Missiiss- powodzenia z remontem kochana, ja tez nie lubie kiedy cos się u nas remontuje, mamy dom, ostatnio była wymiana dachu, sprzatanai od groma, byle jakie malowanie i już Meksyk się robi, ale najbardziej lubie efekt po remoncie kiedy wszystko blyszczy hehe, dom do sakiewka bez dna :-D

A diet nie lubie i nie jestem na zadnej, kiedyś bylam, ale schudłam za bardzo, doszło do tego to, z ebyl początek studiow, wiec zalatanie i brak czasu. A teraz jem wszystko, oczywiście w rozsądnych ilościach, słodycze od czasu do czasu, bo mnie do nich ciagnie raz na jakiś czas. Mam taka prace ze jestem dużo w ruchu, ciagle w biegu, w ogole to mój M się smieje ze mnie, ze nie może za mna nadazyc, bo ja rzeczywiście ciagle w ruchu, uwielbiam sport i spacery, nie korzystam z widny tylko biegam po schodach i figure swoja uważam za mój sukces, nie jestem za chuda, ale figure mam bardzo dobra :-D:cool:

Mam dosc tej pogody..:no:

Jazza
No w domu z ogromnym ogrodem jeszcze wiecej roboty. Skarbonka bez dna dokladnie. Ja mam stary poniemiecki dom ale z dobudowka zyskalismy dwa razy tyle miejsca co sam dom taka duzo dobudowke zrobil moj tata z braten swoim. Dlatego na samej gorze mamy 60 m2 3 pokoje lazienke i kuchnie :-) i duzy schowek :-) a jeszcze jakk kiedys bedzie jeszcze jedna to z kuchni schody na strych i nasza sypialnia na stryszku z oknami dachowymi :-)
A co do diety to ja nie lubie diet konkretnych typu dukan montignack czy jak mu tam. Jem rozssadnie. Czasem duzo bialka poprostu bo sluzy mi w ofchudzaniu. Kiedys bylam laska w sam raz a teraz szkoda gadac ale wezme sie za siebie na maxa po porodzie bo przy karmieniu cyckiem duzo mnie ubywalo :-D wiec licze ze to mi pomoze. A narazie powoli bede sie starac ograniczac cukry coby leki na mnie dovrze dzialaly i by owu byla :-)

My nie bedziemy kupowac mieszkania bo raz mam w polsce spory dom tzn moi rodzice i dziadkowie i nawet jak nam sie powinie noga to tam sa dwa pokoje i osobna kuchnia wolna .. a dwa to kiedys bedzie nasze . P tez po mamie bedzie mial pol domu ..
Tzn juz to jest jego ale jego mama tam na mieszka bo jego tata po rozwodzie przepisal dom na synow .
A nas narazie na kredyt nie stac tutaj w niemczech a mieszkania tutaj nie sa drogie do wynajecia i narazie taki wynajem nam odpowiada :)

A Ty Aschlee wynajmujesz czy kupiliscie mieszkanie?:)

Mnie podbrzusze juz zaczyna bolec ..

Dzis mam 22dc wiec 9/10dni do @ wiec jeszcze tydzien do testowania o ile w ogole przed @ zdaze zatestowac :P
Kupilam sobie 50testow za 6e i mysle zeby przez pare miesiecy tydzien przed @ testowac codziennie i zobaczyc co z tego wyjdzie.. moze mam faktycznie problem z zagniezdzeniem i cos na testach wyjdzie.. grrr juz sama nie wiem..

Jeju dawno mnie tu nie było a tu tylu dziewczynom sie udało Wspaniale
Gratuluje
Susel buziaki przeogromne i trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy
Asiasz Super Gratuluje

I za resztę zaciazonych Gratuluje

U mnie bez zmian zachodzę o tracę
I oczywiście za każdym razem nadzieja ze jednak tym razem bedzie dobrze
Ale jęk teraz sie nie uda to 3 dnia nowego cyklu zaczynam porządne badania miedzy innymi sprawdzę czy nie mam konfliktu

Buziaczki kochane i powodzenia kolejnym staraczką :*

Watpliwosci- kciuki zaciskam za testowania, aby @ nie przyszla ;-)

Missiiss- w dietach to grunt jesc zdowo kochana a zobaczysz urodzi sie kolejne malenstwo to bedziesz biegac za dwojeczka i raz dwa wszystko zleci :-)

reklama
Dzieki Jazza za Ciebie tez mocno trzymam kciuki :)

A co do diety to ja 1.5msca temu przestalam uzywac cukru ,nie smaruje pieczywa, jem tylko ciemne pieczywo, nie jem sosow i odrzucilam wszystkie napoje slodkie i zjechalam z 60 na 56kg ..
Tylko u mnie problem w tym ze nie lubie w ogole warzyw wiec staram sie chociaz pomarancze jedna dziennie zjadac albo jakis inny owoc :P
Do cwiczen niestety przekonac sie nie moge hahaha...
to niemieckie jedzenie to masakra w zeszlym roku w czerwcu przyjechalam zmtu z waga 54kg ktore trzymaly sie pare lat a teraz mialam juz 60kg :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry