reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson daj fotke :-) na pewno nie wieloryb ;-)

AnnaMaria ciesz sie ze cie nie boli, to swiadczy o tym ze wszystko jest dobrze. Gdyby cie bolal to bys sie martwila. Mnie w pierwszej ciazy bolal brzuch tak troche mocniej niz na @ ale w tej to prosze cie nikomu tego nie zycze. Bedzie dobrze ;-)

Milego wieczoru. Ja juz zasypiam :-/

reklama
Witam wieczorowa pora;-)

Miss kiedy urlop ci sie konczy?
Shawty19 a ty niemozesz dojechac do meza sie poprzytulac?;-) kiedy kolejna taka kolacyjka? Hmmm kiedys ja tak musze dla mezusia ugotowac;-)
Tabasia super ze juz lepiej sie czujesz;-) ja rowniez wierze w blokade

Majdaczek a to tak z dziecmi jest, ze po chwili lataja jak szalone , a chwile wczesniej placz i bol
Bo ciekawe kto siedzi w brzuszku;-)
Malena nikt cie nie opusci na forum, bapeeno ktos kiedys dolaczy, nikt niewie kiedy nas los obdarzy;-)
Przykro mi ze @ przyszla, do mnie tez wiec walczymy razem;-)

Jazza a skad ten kiepski nastroj? Mam nadzieje ze juz lepirj??
Jeszcze chwila i testujesz...&&&&

Motylku no mam nadzieje ze kubus jeszcze posiedzi w brzuszku, ty to masz te ciaze z przebojami, ale najwazniejsze ze Kubus ma sie dobrze!
Anula88 masz racje trzeba sie wspierac:-)
Asia piekny brzusio;-);-)

Tinus ehhh kochana, wyjdzie jeszcze slonce

AnnaMaria gdyby nie ta kruszynka w twoim vrzuszku to bym przez kolano i na tylek dala;-)
Ciaza to nie tylko bol;-) bedzie dobrze;-)

A ja dzis ladnie zaliczylam kosmetyczke paznokietki zrobione;-) na wakacje
Jutro mnie czeka depilacja woskowa wrrrrr

Archea to kiedy mozemy spodziewadz sie tesciocha?;-)
A ci powiem ze chyba jest cos na rzeczy bo poprawiajac tabelke wykreslilam ci z listy oczekujacych na @ bo przeczytsjac twoj login pomyslalam jest w ciazy poczekamy i wpiszemy wyzej hehe:-D:-D

Ostatnia edycja:
Julia to skoro tak to trzymam Cie za słowo !!! :-D i niech tamto miejsce wyzej na mnie czeka dalej hehe :-):-)
Mysle zeby zrobic za jakies 2 dni - chyba ze gdzies wyszukam laboratorium gdzie nie trzeba czekac na bete 5 dni to sie zdecyduje w ten sposob sprawdzic :)

Asiu bardzo ładny brzuszek - ale macie brzuszki, u mnie do 17-18 tygodnia ciazy nic nie było widac a u Was tak pięknie zaczął rosnąć wczesniej :))

Witam sie wieczornie :-)

Motylkowa trzymaj sie kochana w tym szpitalu, wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki

Malena tak mi humor i wczoraj i dzis nie dopisywal..gdzies sie zawieruszyl skubany...i ja i moj M szukamy go... kochana sciskam Cie z calych sil i wiesz, ze z calego serca zycze Ci spelnienia tych marzen, za nastepny cykl kochana

Asia- brzusio sliczny:tak:

Tinus przykro mi kochana, przytulam

Dziekuje dziewczyny za odpisanie. Sek w tym, ze jestem optymistka i jak mowi moj M szalona wiecznie rozesmiana dziewczyna, ktora gdyby mogla naprawila by swiat, aby wszyscy sie tak smiali. Ale czasem i mnie dopada zly nastroj. Kiedys bywalo gorzej, teraz jest o niebo lepiej. 4 sierpnia minelo 5 lat kiedy stracilam ciaze, minelo az 5 lat, a pamietam jakby to bylo wczoraj. od tamtego czasu pragne miec dziecko, a teraz mam kogos z kim tak bardzo, ale to bardzo pragne tego, chce nosic pod sercem nasze malenstwo i nie udaje sie. @ sie zbliza, czuje cala soba, ze przyjdzie... a tak bardzo bym chciala by sie nie pojawila...
To glowny powod moich smutkow.. wiaodmo sa jeszcze inne.. jak moja praca, gdzie mam teraz bardzo stresujacy czas i mam wrazenie, ze tylko ja tam pracuje, a malo kto to docenia..
Ale to nic w porownaniu z pragnieniem ujrzenia dwoch kresek.. chcialabym moc je ujrzec teraz i poplakac sie ze szczescia i potem oznajmic ta wiesc mojemu M ;-)boze jaki on jest wyrozumialy, bo znosi moje humory:-D
Spokojuz jest lepiej.. wyzylam sie w pracy na paru osobach ;-)

Witam się z rana :*
Już nie pamiętam, która z Was pytała, ale, nie , nie miałam możliwości dojechać :( Co więcej? doszłam chyba do wniosku, ze co będzie to będzie, nie będę na siłę szukała okazji. Jeśli mam zajść w ciąże, to zajdę czy to teraz czy za 3 miesiące. Nie chce, żeby całe moje życie kręciło się tylko i wyłącznie wokół starań.. Chce się cieszyć z każdej drobnej przyjemności, z każdej miłej sytuacji...i trochę odpuszczam ! :)

Witam

Jazza kazdy czasami pomimo takiwgo pozytywnego nastawienia , lapie nas dolek:/
Kochana mam nadzieje ze szybko zaciazysz;-)

Archea no dzis juz masz 2 dni po terminie;-) twarda sztuka z Ciebie jest:-D

Lilimarlene jak sie masz kochana? Podaj date nastepnej...

Asia to mialas towarzystwo;-) w kolejnych ciazach brzuch szybxiej wyskakuje;-) tez tak mialam

Shawty masz racje niema co sie spinac...bedzie dobrze!

Shawty bardzo fajnie ze sobie tak pomyslalas, napewno zafasolkujesz w najmniej spodziewanym momencie a to dopiero bedzie niespodzianka :)) ciesze sie i trzymam cały czas za Ciebie &&&& :)

Asia oo to moze, a moze tez to forum tak działa na szybki przyrost :D ale przyznam ze bardzo ładny :-):-)

Jazza współczuje przezyc jakich doswiadczylas, napewno jest Ci ciezko i to wszystko przytłacza ale kochana juz nie długo, moze teraz te bolesci nie oznaczaja @, mialam w tym cyklu podobnie a jeszcze nie przyszla. Wszystkie jestesmy z Toba i bedziemy Cie cały czas wspierac, bo ta fasolka juz czeka na Ciebie tylko liczy dni zeby moc byc z Toba i to juz musi byc nie dlugo !! naprawde cały czas &&&& za Ciebie całe Nasze forum :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry