Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się przy kawce
Ale u nas zimno. Wczoraj wreszcie zrobiło się dość ładnie. Dzisiaj też zapowiada się spoko, choć jakiejś chmurska wylazły.
Miłego dnia życzę.
Julia dziekuje ze pytasz czy lepiej? Sama nie wiem nie wslu****e sie w siebie bo jestem zalatana.Wczoraj dopiero 21 bylam w domu.Jedyne co zauwazylam to ze jak dlugo chodze to zaczyna mnie bolec brzuch albo jak dlugo siedze.No i (.)(.) bola jak diabli ale to tez moze byc wszystko na @ takze...bardziej to jak na menopauze sie czuje jakies dziwne uderzenia goraca potem mi zimno i tak na zmiane
Julia po pracy skorzystam z tej pieknej pogody i wyciagne swojego mezczyzne na randke pod chmurka, czyli jakis spacerek ;-)
Majdaczek u mnie ten tragiczny dzien w pracy.. mam wiecej do zrobienia niz czasu, ale dluzej jak do 16 nie dam sie tu trzymac ;-) bo przez ostatnie dni wychodzilam prawie codziennie o 18, a siedzialam od 8....masakra
Hej dzialszki
U mnie tez piekne sloneczko za oknem.
Wczorajszy dzien bez papierosa rowniez zaliczony :-)
Julia
Zabierz mnie ze soba w walizce jak ja nie chce wracac do pracy!! A to juz we wtorek.... jak to przezyje to bedzie cud!:-\
Coraz blizej mojej wizyty i mam mega strasznego pietra. Pewnie nic tam nie bedzie na tym usg jak znam zycie :-'( nie potrzebnie tylko zyje nadzieja. ..
Od wczoraj juz chodze zdenerwowana :-\
Archea
Rob testa i wklejaj niech me oczy sie napatrza i moze mnie zarazisz ;-)
Jazza
Masz racje nie daj sie w pracy!!:-)
Wszystkim pracusia milej pracy i zeby dzien w niej szybciutko zlecial bo juz weekend :-)
Mam już dość tego dnia, a dopiero się zaczął. Nie dość, że dzisiaj muszę do późna siedzieć w pracy, to jeszcze mam biegunkę. Gonię co chwilę do WC. Najgorsze jest to, że ludzie ciągle łażą, a Ja, żeby iść do WC muszę lecieć piętro wyżej. Masakra. Nie wiem jak Ja wytrzymam do końca :-(