reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Majdaczku u nas tez w miare ladnie;-)

Kurde mam dzis tsk zalatany dzirn, musze wszstko juz kupic do wyjazdu....msm jakad obawe ze czegos zapomne a jutro do pracy jeszcze ide....ehhh

Rowniez milego dnia, pewnie wierczorem sie odezwe;-)

Jazza skorzystaj z ladnej pogody;-)

Julia dziekuje ze pytasz czy lepiej? Sama nie wiem nie wslu****e sie w siebie bo jestem zalatana.Wczoraj dopiero 21 bylam w domu.Jedyne co zauwazylam to ze jak dlugo chodze to zaczyna mnie bolec brzuch albo jak dlugo siedze.No i (.)(.) bola jak diabli ale to tez moze byc wszystko na @ takze...bardziej to jak na menopauze sie czuje jakies dziwne uderzenia goraca potem mi zimno i tak na zmiane

Julia po pracy skorzystam z tej pieknej pogody i wyciagne swojego mezczyzne na randke pod chmurka, czyli jakis spacerek ;-)

Majdaczek u mnie ten tragiczny dzien w pracy.. mam wiecej do zrobienia niz czasu, ale dluzej jak do 16 nie dam sie tu trzymac ;-) bo przez ostatnie dni wychodzilam prawie codziennie o 18, a siedzialam od 8....masakra:no:

Hej dzialszki
U mnie tez piekne sloneczko za oknem.
Wczorajszy dzien bez papierosa rowniez zaliczony :-)

Julia
Zabierz mnie ze soba w walizce :-P jak ja nie chce wracac do pracy!! A to juz we wtorek.... jak to przezyje to bedzie cud!:-\

Coraz blizej mojej wizyty i mam mega strasznego pietra. Pewnie nic tam nie bedzie na tym usg jak znam zycie :-(:'( nie potrzebnie tylko zyje nadzieja. ..
Od wczoraj juz chodze zdenerwowana :-\

Archea
Rob testa i wklejaj niech me oczy sie napatrza i moze mnie zarazisz ;-)

Jazza
Masz racje nie daj sie w pracy!!:-)

Wszystkim pracusia milej pracy i zeby dzien w niej szybciutko zlecial bo juz weekend :-)

a moja koleżanka wczoraj urodziła córcię 4 dni po terminie przez cesarskie cięcie... mała ma 61 cm 4550 g i 9 pkt :-)

a ja dziś w planach prasowanie i muszę się skończyć pakować, bo do rodziców jadę na weekend :tak:

reklama
Mam już dość tego dnia, a dopiero się zaczął. Nie dość, że dzisiaj muszę do późna siedzieć w pracy, to jeszcze mam biegunkę. Gonię co chwilę do WC. Najgorsze jest to, że ludzie ciągle łażą, a Ja, żeby iść do WC muszę lecieć piętro wyżej. Masakra. Nie wiem jak Ja wytrzymam do końca :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry