reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ej no juz juz.... wrocilam z miasta i nie kupilam.... a chyba tylko dlatego ze moje alodkie dziecko mnie okladalo na srodku ulicy piesciami i pozniej sie zbundowal na srodku sklepu bo mu nie chcialam za to chrupek kupic. Bylam taka poirytowana ze chcialam tylko do domu juz wrocic i usiasc spokojnie i z tego wszystkiego zapomnialam kupic. A juz mi sie nie chce jwchac.... bo najblizszy sklep 3 km stad..... ale zlosc mi nie przeszla. Do dddooooooooooopy mam dzisiaj dzien :-(

Witam z zawalonym nosem i gardlem...

Dzisiaj rano test sobie zrobil ze mnie jaja i wyszla druga kreska.. z drugiego siku zrobilam oczywiscie drugi i pustka.
Ale nie lamie sie spokojnie :)

Załączniki

• 1409316988637.jpg
    1409316988637.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 73
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, Wątpliwości!! Trzymam kciuki!!
A co to za test? Podobny do Pepino, a Pepino bywają wredne....

Ja też tak miałam, że mi test allegrowy pokazał 2 kreski, a na drugi dzień nic i nie wiedziałam co myśleć, ale później już tylko druga kreseczka ciemniała, czego i Tobie życzę :*
A u Was robią betę?

To z allegro testy .. watpie ze sie udalo no ale zatestuje jutro jeszcze raz .. bete robia i jesli jutro wyjdzie cos na tescie to pojde i zrobie bo tutaj beta dosc sporo kosztuje(35-40e).
a gdyby to byla ciaza to krecha by byla ale pewnie slabsza a tu dupa na drugim nic ..

Jak sie czujesz Cyntia?? Ty juz prawie rodzisz .. jak ten czas leci ..

Załączniki

• 1409318150135.jpg
    1409318150135.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry