Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam dziewczyny przy gorącej kawie, bo u nas dwa dni lepszej pogody i już koniec, bo w nocy padało, a teraz jest ponuro i zimno. Ciekawe jaki będzie ten wrzesień, bo moja teściowa zawsze mówi, jaki 1 taki cały miesiąc. Oby tym razem się pomyliła
Ja swojego młodszego odprowadziłam dzisiaj do zerówki, trochę stres jest, pomimo, że już chodził 2,5 lat do przedszkola, ale teraz mają salę w szkole, bo u nas zerówka jest w szkole. Ale poszedł nawet zadowolony, więc mi ulżyło. Starszy syn poszedł z tatusiem do Kościoła, a potem na apel, bo to już 2 klasa I właśnie do mnie dotarło, że w maju ma 1 Komunię Św., to dopiero będzie stres
miglocka bardzo mi przykro. Tulę Cie mocno i trzymam za Ciebie kciuki, żebyś doszła do siebie, choć wiem, że to nie łatwe i zawsze pozostanie pustka i żeby Wam się w końcu udało. Trzymaj się.
AsiaSz piękny brzusio.
Trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki, bo chce dzisiaj pogadać z moim jednym szefem, żeby szybko szukali kogoś na moje miejsce. Mam takiego stresa, jakbym zrobiła coś bardzo złego.
A Ja miałam kiepski weekend, tzn. sobotę. Jak na złość gdy mamy ogrom wydatków, zepsuła nam się pralka i musieliśmy kupić nową. Z jednej strony się cieszę, bo miała już swoje lata i nie prała najlepiej, a przy dzidzi, to raczej powinna , a z drugiej strony jestem wściekła, bo mamy teraz tyle wydatków i doszedł nam kolejny. Najgorsze jest to, że przywiozą nam ją dopiero w środę, a góra prania rośnie w ekspresowym tempie, szczególnie, że dzieciaki teraz zaczną chodzić do szkoły, przedszkola, a wiadomo jak jest. Muszę jakoś wytrzymać.
Anna a jakie to ma znaczenie czy przegryziesz czy nie. Nadal cala dawke polkniesz. Tylko dojelitowych tabletek nie mozna gryzc bo maja rozpuscic sie w jelicie nie zoladku.
Anula Ja czuję się całkiem dobrze, oprócz tego, że jestem strasznie zmęczona i nie wyrabiam już pomału w pracy. Ja mam troszkę skomplikowaną sytuację w pracy, bo nie mogę iść niestety od razu na L4, choć bardzo bym chciała. Chcę poinformować szefa, że jestem w ciąży i, że mogę zostać jeszcze do końca września, a potem na L4.
Missiis dziekuje :* tak pracuje w szkole, ale prywatnej szkole podstawowej i jestem asystentem zarzadu czyli czytaj robie wszystko haha a mam tez uprawnienia nauczyciela histori i WOS ;-)
Asia brzusio piekny :-)
Anula piekny brzusio :-)
Witam sie dopiero teraz, bo bylo tu pieklo, ale juz spokojniej i terazmoge normalnie pracowac. @ u mnie trwa... nienawidze jej, ale mowie Wam, ze niedlugo ja bede zafasoklowana i nie ma innej opcji. No!:-)